Prijs vergelijken van ebook Ben ik nou zo slim?

Ben ik nou zo slim?

Hilarische uitspraken van trainers, spelers en journalisten 'Hun kunnen niet van je winnen, maar je kunt wel van hun verliezen.' De droge humor van Johan Cruijff is uit duizenden te herkennen.

Prijs vergelijken van ebook Pelgrim of niet?

Pelgrim of niet?

Judith Vanistendael maakte, net als elk jaar duizenden pelgrims, gelukszoekers en wandelaars, de ongeveer negenhonderd kilometer lange voettocht Camino Frances vanuit Saint-Jean-Pied-de-Port (Frankrijk) naar Santiago de Compostela (Spanje).

Prijs vergelijken van ebook Asian Cities: Colonial to Global

Asian Cities: Colonial to Global

When people look at success stories among postcolonial nations, the focus almost always turns to Asia, where many cities in former colonies have become key locations of international commerce and culture.

Prijs vergelijken van ebook Juridisch Memo 2015

Juridisch Memo 2015

Juridisch Memo is bedoeld als hulpmiddel voor de adviseur (fiscalist, accountant, juridisch adviseur, administrateur, assurantietussenpersoon, makelaar o/g,) die zich snel en effectief op hoofdzaken wil oriënteren op een aantal in zijn adviespraktijk veelvu

Prijs vergelijken van ebook Sociaal Memo / juli 2015

Sociaal Memo / juli 2015

Sociaal Memo bevat de voornaamste feitelijke gegevens (verzekerden, gerechtigden, uitkeringsrechten, bedragen, forfaits, drempels, percentages, feiten en 'spelregels') die regelmatig nodig zijn in de dagelijkse praktijk van de deskundige op het gebied van d

Prijs vergelijken van ebook Wetgeving & Rechtspraak / 2015-002

Wetgeving & Rechtspraak / 2015-002

Deze uitgave biedt u een compleet overzicht van de Wmo 2015 en alle bijbehorende algemene maatregelen van bestuur en ministeriële regelingen. Bij de Wmo 2015 is ook, voor zover relevant, de officiële toelichting uit de parlementaire geschiedenis opgenomen.

Prijs vergelijken van ebook Seks in de nationale verbeelding

Seks in de nationale verbeelding

Al in 1990 verzuchtte Paul Schnabel dat de bijdrage van kunst en cultuur onderbelicht is gebleven in de geschiedschrijving van seksuele emancipatie in Nederland. Dat terwijl de kunsten vaak worden gezien als taboedoorbrekend op het gebied van seksualiteit.

Abonneren op -