Prijs vergelijken van ebook Opwaartse drukte

Opwaartse drukte

Als auteur van de bestsellers De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin heeft Daphne Deckers haar naam als schrijfster gevestigd. Naast boeken schrijft Deckers ook columns en comedyscenario's.

Prijs vergelijken van ebook Schudden voor gebruik

Schudden voor gebruik

De grappige columns van Daphne Deckers zijn al jaren onverminderd populair. In deze nieuwe bundel is weer een groot aantal van haar beste stukjes opgenomen. Door de diversiteit aan onderwerpen zijn de columns van Deckers altijd verrassend.

Prijs vergelijken van ebook Manlief

Manlief

Na het succes van haar eerdere columnbundels komt Daphne Deckers nu met Manlief, waarin zij haar beste columns over mannen, seks en relaties heeft gebundeld.

Prijs vergelijken van ebook Deze is voor jou

Deze is voor jou

Iedere week weet Daphne Deckers duizenden lezers te vervoeren met haar column in De Telegraaf. Altijd spot ze trends voordat het trends zijn, en gaat ze in op zaken in het leven die ons allemaal aangaan.

Prijs vergelijken van ebook Pedagoochelen

Pedagoochelen

Pedagoochelen is de langverwachte opvolger van Deckers¿ eerdere bestsellers De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin. Het heeft als ondertitel ¿Opvoedstress van vier tot zes¿ en gaat dan ook over vier,-vijf-en zesjarige kinderen.

Prijs vergelijken van ebook Pedagoochelen

Pedagoochelen

Pedagoochelen is de langverwachte opvolger van Deckers eerdere bestsellers De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin. Het heeft als ondertitel Opvoedstress van vier tot zes en gaat dan ook over vier,-vijf-en zesjarige kinderen.

Prijs vergelijken van ebook Manlief

Manlief

Na het succes van haar eerdere columnbundels komt Daphne Deckers nu met Manlief, waarin zij haar beste columns over mannen, seks en relaties heeft gebundeld. Op haar bekende humoristische wijze bespreekt Deckers een breed scala aan onderwerpen, zoals

Prijs vergelijken van ebook De mooiste stukken over seks

De mooiste stukken over seks

Regelmatig seksen is goed voor de conditie van je hart. Je slaapt er beter van, je leeft langer en het schijnt zelfs effectief te zijn tegen hoofdpijn. Seks is goed voor je immuunsysteem, maar te véél seks schijnt dan weer nadelig te zijn voor je afweer.

Abonneren op Daphne Deckers