Prijs vergelijken van ebook Wonen op vakantie

Wonen op vakantie

Het begint met een vluchtige blik in de etalage van een Franse makelaar tijdens een heerlijke vakantie. En als je dan weer thuis bent wil dat beeld van dat prachtige middeleeuwse huis aan dat idyllische riviertje maar niet van je netvlies verdwijnen.

Wonen op vakantie

Het begint met een vluchtige blik in de etalage van een Franse makelaar tijdens een heerlijke vakantie. En als je dan weer thuis bent wil het beeld van dat prachtigemiddeleeuwse huis aan dat idyllische riviertje maar niet van je netvlies verdwijnen.

Prijs vergelijken van ebook De stagiaire

De stagiaire

“De stagiaire” is het tweede verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Verhoef door met ‘Rendez-vous’, en recent verschenen ‘Tegenlicht’, ‘De kraamhulp’ en ‘Lieve mama’.

Prijs vergelijken van ebook Offline

Offline

“Offline” is het derde verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Verhoef door met ‘Rendez-vous’, en recent verschenen ‘Tegenlicht’, ‘De kraamhulp’ en ‘Lieve mama’.

Prijs vergelijken van ebook Na sluitingstijd

Na sluitingstijd

“Na sluitingstijd” is het eerste verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Verhoef door met ‘Rendez-vous’, en recent verschenen ‘Tegenlicht’, ‘De kraamhulp’ en ‘Lieve mama’.

Prijs vergelijken van ebook Nazomer

Nazomer

Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot evenement in Parijs de rode loper betreedt, krijgt ze echter schokkend nieuws.

Abonneren op Esther Verhoef