Prijs vergelijken van ebook Gevonden

Gevonden

GevondenHoe ellendig kan je leven worden? Sinds hij acht maanden geleden zijn vader zag sterven, worstelt Mickey Bolitar met leugens, duistere geheimen en onbeantwoorde -vragen.

Prijs vergelijken van ebook Houvast

Houvast

Tia en Mike Baye hadden nooit gedacht dat ze in een stel overbezorgde ouders zouden veranderen. Maar hun tienerzoon Adam is ongewoon afwezig. En na de zelfmoord van zijn klasgenoot Spencer Hill zijn ze helemaal bezorgd.

Prijs vergelijken van ebook Verloren

Verloren

Myron heeft al jaren niks gehoord van Terese Collins. Niet sinds hun affaire abrupt aan een einde kwam. Haar telefoontje, waarin ze hem smeekt om naar Parijs te komen, overrompelt hem dan ook. Toch stapt hij een paar uur later in het vliegtuig.

Prijs vergelijken van ebook Verzoeking

Verzoeking

Tijdens haar spraakmakende tv-programma Op heterdaad ontmaskert Wendy Tynes de meest meedogenloze criminelen. Jeugdwerker Dan Mercer is de kroon op haar werk.

De vreemde

Harlan Coben is de koning van de plotwendingen Een vreemdeling spreekt Adam aan in de kroeg en haalt met een paar woorden zijn hele leven overhoop. Je had niet bij haar hoeven blijven. Hannah was nooit zwanger.

Abonneren op Harlan Coben