Afterburn

Het was een schok te ontdekken dat Jax nog steeds zo belangrijk voor me was. Tenslotte was hij niet meer dan vijf korte weken in mijn leven geweest. Nu, twee jaar later, was hij terug als een van de spelers in een deal die ik op het punt stond te sluiten.

Aftershock

Niemand beheerste het spel beter dan Jax, mijn minnaar. In Washington wist hij achter de schermen het politieke machtsspel te manipuleren, en op de een of andere manier had hij ook nog tijd over om mijn carrière bijna te ruïneren.

Prijs vergelijken van ebook Passie voor het spel

Passie voor het spel

Christopher, berucht om zijn onverzadigbare lust, is weer een vrij man. En dit keer heeft hij een missie: de enige vrouw die net zo genadeloos is als hij versieren, verleiden en misleiden. Maar Maria kent dit spel ook en blijft hem altijd één stap voor.

Gesloten hart

Isabel Pelham en Gerard Faulkner vormen het meest schaamteloze en besproken echtpaar van Londen en zijn aan elkaar gewaagd in hun lusten, minnaars en minnaressen, scherpe verstand, provocatieve reputaties en hun weigering om verliefd te worden op elkaar.

Prijs vergelijken van ebook Crossfire omnibus 2

Crossfire omnibus 2

In deze omnibus zijn de eerste vier delen van de wereldwijde bestsellerserie <em>Crossfire</em> van Sylvia Day gebundeld: VERSLAAFD AAN JOU, BEGEERD DOOR JOU, VERBONDEN MET JOU en BEZETEN VAN JOU<br><br>Gideon Cross en Eva Tramell dr

Abonneren op Sylvia Day