Hittegolf

Het is hartje zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de lokale bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. Maar Anoek Huizing en haar Portugese vriendin Cesária zijn, net als hun vrienden, meer geïnteresseerd in de film die op dat moment wordt opgenomen. De knappe Amerikaanse hoofdrolspeler Robert Stevenson en zijn tegenspeelster, de Nederlandse Emma DeWitt, zijn het onderwerp van gesprek.

Recensie van Metronieuws.nl

table width =""100%""trtddiv class=""rating-stars rating-stars--review-summary rating-stars rating-stars--large""span class=""rating-stars__value"" style=""width: 80%;""/span/div/br/brib""Alle ingrediënten voor een zorgeloze zomervakantie zijn aanwezig""/i/b/td/tableDe mooie zomer wordt echter wreed verstoord door de vondst van een lichaam aan de voet van ‘Het einde van de wereld’, een klif op het uiterste puntje van de Algarve. Uit de autopsie blijkt dat het om een niet-natuurlijke dood gaat. Inspecteur Gabriela Carvalho krijgt de zaak toegewezen en het duurt niet lang voordat zij een aantal verdachten op het oog heeft. Maar alles komt op zijn kop te staan wanneer een van de verdachten meer blijkt af te weten van een andere, veel oudere zaak: de verdwijning van een meisje, zeven jaar geleden…

Beschikbaarheid:
Direct te downloaden.

Recensies

Lezers gaven het e-book Hittegolf gemiddeld 4 van 5 sterren, op basis van 24 beoordelingen.

Over de auteur

Suzanne Vermeer is een schrijverspseudoniem in het thrillergenre, waaronder verschillende schrijvers gepubliceerd hebben.