Pluk een roos

‘M.J. Arlidge is de nieuwe Jo Nesbø.’ Judy Finnigan
Een jonge vrouw wordt wakker in een koude, donkere kelder. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen, of door wie ze is ontvoerd. En dat is pas het begin van haar nachtmerrie.
In de buurt wordt het lichaam van een andere jonge vrouw gevonden. Ze is nooit opgegeven als vermist, en haar familie heeft zelfs gewoon sms’jes van haar ontvangen. Iemand heeft zich de afgelopen tijd voor haar uitgegeven.
Inspecteur Helen Grace weet dat ze de dader zo snel mogelijk moet vinden. Die is niet alleen gestoord, maar ook slim en vindingrijk. Maar zodra Helen probeert uit te vinden wat de motivatie van de moordenaar is, start een bijna onmogelijke race tegen de klok...Over Iene Miene Mutte‘Een ijzingwekkend verhaal, met de getormenteerde inspecteur Helen Grace in een intrigerende hoofdrol.’ Dagblad De Limburger‘M.J. Arlidge voert de lezer met vaardige hand en gevoel voor psychologie door de stevige plot naar een ontknoping die tege­lijk een inkijkje geeft in het inktzwarte verleden van de intrigerende Helen Grace.’ VN Detective en Thrillergids

Auteur: 
Beschikbaarheid:
Direct te downloaden.

Recensies

Lezers gaven het e-book Pluk een roos gemiddeld 4.5 van 5 sterren, op basis van 10 beoordelingen.