Prijs vergelijken van ebook Wintertijd

  Wintertijd

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. In Wintertijd heeft Marianne Perlot al haar favoriete creaties van enthousiaste kaartenmaaksters verzameld. De basis is papier, daarnaast wordt er gewerkt met lint, garen & nog veel meer!

  Prijs vergelijken van ebook Driving Europe

  Driving Europe

  This book discusses the intersection of Europe and roads. Today we can hardly imagine life without roads and the automobiles that use them to move around. The vast majority of movements in Europe takes place on the road.

  Prijs vergelijken van ebook Feest! (Marianne's favourites)

  Feest! (Marianne's favourites)

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. In dit boek zijn de 25 favoriete papiercreaties van Marianne Perlot verzameld met als thema: feest! Creaties die zijn gemaakt door enthousiaste kaartenmaaksters, en die je zelf makkelijk na kunt maken.

  Prijs vergelijken van ebook Kerst

  Kerst

  Marianne s favourites Kerst! van Marianne Perlot staat boordevol kaarten en andere papierdecoraties van 25 enthousiaste kaartenmaaksters. De basis is papier, verder wordt er gewerkt met creatables, mallen, stempels en ander decoratiemateriaal.

  Prijs vergelijken van ebook Apokatastasis

  Apokatastasis

  Bijna 13000 jaar geleden werd de aarde geplaagd door een plotselinge wereldwijde ramp. Grote zoogdieren zoals de mammoet stierven uit. Beschavingen verdwenen zonder veel sporen achter te laten. De wereldkaart kwam er anders uit te zien.

  Prijs vergelijken van ebook Een Kaartje Voor Jou...

  Een Kaartje Voor Jou...

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers! In deze nieuwe Handmade diva, Een kaartje voor jou van auteur Anke van Ommen, staan 30 kaarten en andere papierdecoraties met als thema: bloemen. Prachtige bloemendecoraties versierd met o.a.

  Prijs vergelijken van ebook Golven

  Golven

  De bekende wetenschapsjournalist en schrijver Django Mathijsen duikt in de mysteries en magie van golven en legt hun intiemste geheimen bloot: tsunami’s (kunnen ze ook in Nederland voorkomen?), monstergolven, zeevonk, zwarte dolfijnen, seiches, het monster

  Prijs vergelijken van ebook Hoe bestaat het!

  Hoe bestaat het!

  Dit boek geeft antwoord op meer dan zestig veelgestelde vragen over schepping, evolutie en de Bijbel. Het boek gaat in op vragen die bij uzelf kunnen leven en die op u af kunnen komen in gesprekken met anderen, binnen én buiten de kerk.

  Abonneren op Aardwetenschappen