Prijs vergelijken van ebook China with a Cut

  China with a Cut

  Deze studie naar Chinese populaire muziek - van punk uit Beijing tot pop uit Hong Kong en Taiwan - geeft een unieke inkijk in de sociaal-culturele economische en politieke betekenissen die de snelle veranderingen in China sinds de jaren negentig hebben vero

  Prijs vergelijken van ebook Asian Material Culture

  Asian Material Culture

  Deze indrukwekkende en rijk geïllustreerde uitgave geeft de lezer een uniek inzicht in de betekenis van Aziatische materiële culturen en de manier waarop voorwerpen en gebruiken individuele en collectieve identiteiten esthetische en funcionele kenmerken men

  Prijs vergelijken van ebook Grens en gezin

  Grens en gezin

  Dit boek gaat over hoe Nederlandse politici en ambtenaren in de afgelopen vijftig jaar de regels hebben vastgesteld voor gezinsmigratie. Het reconstrueert de termen waarin het beleidsdebat gevoerd werd en het verloop van de besluitvorming.

  Prijs vergelijken van ebook Ritueel burgerschap

  Ritueel burgerschap

  Nederland is in de ban van cultuur. Meer dan ooit worden culturele verschillen tussen bevolkingsgroepen benadrukt. Maar een diepgravende antropologische analyse van wat er in Nederland gaande is ontbreekt tot dusver. Dit boek vult dat gat.

  Prijs vergelijken van ebook Rhythms and Rhymes of Life

  Rhythms and Rhymes of Life

  In haar proefschrift Rhythm and Rhymes of Life: Music and Identification Processes of Dutch-Moroccan Youth legt Miriam Gazzah uit hoe identiteitsprocessen van Nederlands-Marokkaanse jeugd en muziek met elkaar samenhangen.

  Abonneren op Antropologie