Prijs vergelijken van ebook A real Van Gogh

  A real Van Gogh

  De kunstwereld is tot op heden bezig de echte van de valse Van Goghs te onderscheiden. A Real Van Gogh laat zien wat de kunstexpert kan overkomen als hij de waarheid onthult over een 'Van Gogh'. In 1928 ontdekte de expert J.B.

  Prijs vergelijken van ebook Zout in de wond

  Zout in de wond

  Kijken naar kunst is een genoegen dat groter wordt naarmate je er meer van weet. Maar waar kijk je naar en wat vált er te weten, en hoe kies je? Jurriaan Benschop heeft zich gevoegd in de al met al korte lijst van aanstekelijke kunstbeschouwers.

  Prijs vergelijken van ebook De bezeten visionair

  De bezeten visionair

  Was hij een ziener of alchemist, surrealist of moralist, katholiek of ketter, Nederlander of Vlaming? Vijfhonderd jaar na de dood van Jheronimus Bosch weten we nog altijd niets over de schilder.

  Prijs vergelijken van ebook De rode ambassadeur

  De rode ambassadeur

  Coen Stork (1928) was bij het Rivoniaproces in 1964 tegen Nelson Mandela, volgde de vuile oorlog in Argentinië, botste hard met zijn reactionaire baas, de Nederlandse ambassadeur in Madrid toen Franco daar nog de scepter zwaaide, en maakte de val van Ceause

  Prijs vergelijken van ebook nijntje in gedachte

  nijntje in gedachte

  De publicatie van 'nijntje in gedachte' werpt een heel nieuw licht op het konijntje. Vanuit nijntjes calvinistische achtergrond schetst Eleonora Paauwe op humoristische wijze een beeld van een konijnenfilosofie die de grafische wereld veranderde.

  Abonneren op Beeldende kunst