Prijs vergelijken van ebook Boek uitgeven

  Boek uitgeven

  Zelf een boek uitgeven. Als je daar voor het eerst over gaat nadenken, is het niet zo vreemd dat je knikkende knieën krijgt bij het idee alleen al. Want hoe slaag je erin om alle taken die een uitgever normaal gesproken op zich neemt zelf uit te voeren?

  Prijs vergelijken van ebook Voor hetzelfde geld

  Voor hetzelfde geld

  'Meer doen, met minder centen en dit zonder in te boeten op levenskwaliteit', dat is het motto van Voor hetzelfde geld. Dit vuistdikke budgetboek verzamelt betrouwbare informatie en praktische tips over hoe je meer uit je geld kunt halen.

  Prijs vergelijken van ebook Lief voor mijn lijf

  Lief voor mijn lijf

  Hou van je lijf! Lief voor mijn lijf speelt in op het hedendaagse thema rond body image en body positivity. Waarom liggen zoveel jongeren overhoop met zichzelf en hun lichaam? Vanwaar die ontevredenheid?

  Prijs vergelijken van ebook Eeuwig jong

  Eeuwig jong

  Met de aanpak die Peta Bee en Sarah Schenker geven in Eeuwig jong druk je de pauzeknop van het ouder worden in. Deze professionals helpen je om door middel van een simpel dieet en een 4-weeks trainingsprogramma eeuwig jong te blijven.

  Prijs vergelijken van ebook Zelf likeur maken

  Zelf likeur maken

  Mixdrankjes worden wel vaak zelf gemaakt, in tegenstelling tot sterke drank. Terwijl het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Ook zonder te destilleren kun je zelf heerlijke alcoholhoudende drankjes maken, zoals likeur.

  Prijs vergelijken van ebook Daily beauty

  Daily beauty

  Het must-have boek voor drukbezette vrouwen Met een minimum aan tijd, een maximum aan resultaat behalen. Dat is toch wat elke vrouw wil? Voel je elke dag mooi en zelfzeker dankzij de tips & tricks van Kim Van Oncen.

  Prijs vergelijken van ebook Mijn kind verveelt zich nooit !

  Mijn kind verveelt zich nooit !

  150 topideetjes voor saaie momenten Heeft je kind last van acute verveleritis? Of zit jij door je entertainmentinspiratie heen? Geen paniek: dit boek staat barstensvol EHBV*-ideeën! (*Eerste Hulp Bij Verveling) Je eigen tapdansschoenen. Een coole dinogrot.

  Prijs vergelijken van ebook Relax!

  Relax!

  Laat het los ... relax! Genoeg slapen, gezond eten, veel bewegen: de typische adviezen om te onspannen ken je vast wel. In theorie... Maar hoe pak je dat nu concreet aan, die hele relaxtoestand?

  Abonneren op Doe-het-zelf