Prijs vergelijken van ebook De zwakste schakel

De zwakste schakel

Eliyahu Goldratt is wereldberoemd geworden door de bestseller Het doel, waarin hij zijn Theory of Constraints (beperkingentheorie) uitlegt in romanvorm. In De zwakste schakel verlegt hij deze theorie naar het projectmanagement.

Prijs vergelijken van ebook Vrije val

Vrije val

'De huidige wereldwijde economische crisis is grotendeels veroorzaakt door de Verenigde Staten.' In dit openhartige en indringende boek laat Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz zien hoe het slechte economische beleid van de Verenigde Staten ertoe leidde dat d

Prijs vergelijken van ebook Schuldenberg

Schuldenberg

Vaak zien wij Nederlanders onszelf als een degelijk en spaarzaam volk en we leggen de schuld van de huidige financiële crisis maar al te graag bij de Amerikanen. Die zouden maar raak besteden en zichzelf onbeperkt in de schulden steken.

Prijs vergelijken van ebook Wat zou Google doen ?

Wat zou Google doen ?

Wat we kunnen leren van het snelst groeiende bedrijf ooit - Google is het bekendste merk ter wereld en dus bekender dan Coca-Cola - Google is het snelst groeiende bedrijf ter wereld - Google is marktleider op de online advertentiemarkt Hoe doen ze dat?

Prijs vergelijken van ebook De macht van de statistiek

De macht van de statistiek

'De macht van de statistiek (1892?1899)' is een koppige geschiedenis van de Centrale Commissie voor de Statistiek de voorgangster van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het is een collectief portret van de leden van de eerste commissie in 1892.

Prijs vergelijken van ebook The big reset

The big reset

Willem Middelkoop is ondernemer en publicist en werd bekend als marktcommentator voor RTL Z en vaste medewerker van De Wereld Draait Door. Middelkoop waarschuwde in zijn eerste boek ""Als de dollar valt"" (2007) voor een naderende kredietcrisis.

Prijs vergelijken van ebook De elektrische spijkerbroek

De elektrische spijkerbroek

Waarom zet Philips kleding onder stroom? Wie heeft bedacht dat je met zes mesjes beter scheert? Maakt e-mailen productief? Zijn korte rokjes een teken van voorspoed? Staan we vrijwillig in de file? En waarom vinden juist zoveel oude dames werk?

Abonneren op Economie