Prijs vergelijken van ebook Spicy Seks

  Spicy Seks

  Staat je seksleven op een laag pitje? En ben je op zoek naar inspirerende recepten die het een beetje oppeppen? Met seks is het immers net als met eten: als je elke dag hetzelfde eet, gaat dat vervelen en krijg je minder trek.

  Mindful sex

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. De tip voor alle Anastasia's en Christian Greys van Nederland. Mindful sex is Mindblowing. De eenvoudige principes van mindfulness leiden tot een beter seksleven.

  Prijs vergelijken van ebook Seksuele disfuncties

  Seksuele disfuncties

  De probleemgerichte en uniforme hoofdstukopbouw biedt houvast aan de beroepsbeoefenaren die in de praktijk werken met mensen met seksuele problemen. Stapsgewijs wordt onderscheiden welke interventies bij welke klacht passend zijn.

  Prijs vergelijken van ebook Blinde meisje uit de stad

  Blinde meisje uit de stad

  Aangrijpende verhalen uit verschillende gebeurtenissen geschreven. Onverklaarbare mysterieuze gebeurtenissen spelen een grote rol in dit spannende boek. Oorlog en verdriet speelt mee. Het blinde meisje komt in het verzet, in de Tweede Wereldoorlog.

  Prijs vergelijken van ebook Haar genot

  Haar genot

  In 'Haar genot' geeft José Kuijpers, die als actrice letterlijk in het brandpunt van literatuur, erotiek en vrouwelijke beeldvorming staat, een eigenzinnig beeld van de vrouwelijke lust. Was will das Weib? Het komt langzaam in beeld.

  Prijs vergelijken van ebook Het ijsmeisje

  Het ijsmeisje

  Lizzy Rumbolds is een ijsmeisje. Wanneer ze met haar knappe vriend Cedric vrijt, moet ze altijd spelen dat ze een orgasme krijgt. Maar ze wil zo graag een echte vrouw zijn... Een zinderende erotische romance van bestseller auteur Anita Verkerk.

  Prijs vergelijken van ebook Overgave

  Overgave

  KORT VERHAAL Als Jack belt en zegt dat ik hem in de bar van het hotel moet ontmoeten, weet ik twee dingen zeker. Eén: hij wil seks met mij. Twee: ik zal hem geven waar hij om vraagt. Want dat is de afspraak. Als ik naar hem toe ga, doe ik wat hij wil.

  Prijs vergelijken van ebook Sexcounselling

  Sexcounselling

  Sexcounseling is een praktisch-theoretische handleiding zowel ten behoeve van opleidingen als van de dagelijkse praktijk, bedoeld voor hulpverleners van diverse disciplines die zich in hun werk bezighouden met psychosociale begeleiding of hulpverlening.

  Prijs vergelijken van ebook Louter lust

  Louter lust

  'Ze schoof haar broekje iets omlaag om haar heupen te kunnen insmeren. Ze deed het met lange streken van haar onderrug naar haar navel met twee handen tegelijk. Daarna begon ze aan haar schouders die leken te blozen van de felle zon.

  Abonneren op Erotiek