Prijs vergelijken van ebook Verborgen schoonheid

  Verborgen schoonheid

  De toevallige ontmoeting met een jongen op een fiets, een meisje dat de basisschool verlaat, een gesprek tussen twee vrouwen - deze en andere kleine momenten zijn het onderwerp van deze prachtig geschreven verzameling.

  Prijs vergelijken van ebook Feelgood yoga

  Feelgood yoga

  Het hedendaagse leven vergt behoorlijk wat van ons. De hele dag staan we bloot aan een stroom van prikkels en informatie. Verschillende activiteiten wisselen elkaar in hoog tempo af.

  Prijs vergelijken van ebook Lyme

  Lyme

  Heb je Lyme? Daar ben je mooi jarig mee. Als zo'n geniepig kruipertje zich eenmaal ik je huid heeft vastgezet, kan dat zomaar je leven veranderen. Wat een op de vier teken is besmet met Lyme. En als het tegen zit, wordt Lyme chronisch.

  Prijs vergelijken van ebook Boek van vergeving

  Boek van vergeving

  Een praktische gids voor iedereen die met vergevingskwesties te maken heeft. Velen zien vergeven als een lang en moeizaam proces dat veel tijd en energie kost. Maar je schaadt alleen jezelf als je niet vergeeft.

  Prijs vergelijken van ebook De Akasha-kronieken

  De Akasha-kronieken

  Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha-kronieken. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen.

  Prijs vergelijken van ebook Mindfulness

  Mindfulness

  Volle agenda s, afspraken We zijn continu bezig, rennend van het één naar het ander. Zijn we even niet actief dan zijn we wel weer druk in ons hoofd over wat er allemaal nog moet gebeuren, dingen die mis kunnen gaan enzovoort.

  Prijs vergelijken van ebook Durf te dromen!

  Durf te dromen!

  Wij creëren de wereld om ons heen door middel van dromen. Niet iedereen is zich hiervan bewust. Villoldo heeft het in dit boek niet over nachtelijke dromen, maar over het dromen met open ogen.

  Abonneren op Esoterie