Prijs vergelijken van ebook De kleine thee voor dummies

  De kleine thee voor dummies

  Maak kennis met de wereld van thee! In dit smakelijke boekje leer je alles over thee, de aromatische warme drank die wereldwijd zo geliefd is. Onderwerpen als de geschiedenis van thee, theeproducerende landen en zetmethoden komen uitgebreid aan bod.

  Prijs vergelijken van ebook Vorst aan tafel

  Vorst aan tafel

  Vorst aan Tafel gaat over geschiedenis, over daden van gekroonde hoofden, maar dan over die dingen die je zelden leert in geschiedenislessen op school. Wat hadden hun wetten voor invloed? Wat aten gekroonde hoofden zelf?

  Prijs vergelijken van ebook SOS Piet compleet

  SOS Piet compleet

  365 oude en nieuwe SOS Piet-recepten gebundeld in een kanjer van een boek. In meer dan 365 recepten toont Piet Huysentruyt op zijn vertrouwde manier, met duidelijke stap-voor-stapbeschrijvingen, hoe je in de keuken te werk moet gaan.

  Prijs vergelijken van ebook Chefs op hete kolen

  Chefs op hete kolen

  Barbecueën met Pascale Felix Wim en Peppe Of je nu een absolute beginner bent of de beste grillmeester van de hele buurt in dit boek vind je alles om je barbecuegerechten nog beter vlotter en smakelijker te maken.

  Prijs vergelijken van ebook De complete Vlaamse keuken

  De complete Vlaamse keuken

  Verleidelijke Vlaamse kost uit de keuken van Libelle De Vlaamse keuken kent een aantal klassiekers, zoals stoofvlees, koninginnenhapje en hete bliksem. Maar ook witloofgratin en asperges à la flamande horen tot het collectieve geheugen.

  Prijs vergelijken van ebook Het grote libelle kookboek

  Het grote libelle kookboek

  Het lekkerste van Libelle in één boek 365 Libelle-recepten in woord én beeld Jonge boontjes in de lente, sappige tomaten in de zomer, zoete appels in de herfst en knapperige kool in de winter... Elk seizoen zijn andere ingrediënten op hun best.

  Prijs vergelijken van ebook Chimay

  Chimay

  Zestig verrassende recepten met het trappistenbier en de bijbehorende kaas Stefaan Daeninck is culinair adviseur bij brasserie Trappistes de Chimay en weet als geen ander het bier van de Chimay-abdij en de trappistenkaas met hun uitgesproken smaak en karakt

  Abonneren op Eten & Koken overig