Prijs vergelijken van ebook Dus ik ben

  Dus ik ben

  We gaan er als vanzelfsprekend van uit dat ieder van ons een identiteit heeft, maar als ons op de man of vrouw af wordt gevraagd wie we dan wel zijn, weten we het opeens niet meer zo goed. We noemen onze naam, maar wat zegt die eigenlijk?

  Prijs vergelijken van ebook Arrogant

  Arrogant

  Hoogleraar Ronald Meester ergert zich aan collega-wetenschappers die ervan uitgaan dat de evolutietheorie alles kan verklaren, van geloof tot homoseksualiteit. Ze is geen theorie van alles, laat Meester aan de hand van overtuigende voorbeelden zien.

  Prijs vergelijken van ebook Ongelukkig zijn

  Ongelukkig zijn

  Over geluk lijkt alles al verteld en geschreven te zijn, maar over ongeluk zijn nog weinig boeken verschenen. In het huidige debat over geluk lijken we de donkere kant ervan te vergeten.

  Prijs vergelijken van ebook Morgenrood

  Morgenrood

  Nietzsche breekt in Morgenrood (1881) rigoureus met de westerse traditie. Hij doet verslag van zijn immorele onderneming om de fundamenten van de heersende moraal te bevragen en als een mol te ondergraven.

  Prijs vergelijken van ebook Over de liefde

  Over de liefde

  Dit boek is een pleidooi voor een nieuwe levensfilosofie gebaseerd op het begrip liefde. Het moderne gezin, en daarmee ook onze huidige maatschappij, is niet langer gebaseerd op het gearrangeerde huwelijk maar op een huwelijk uit liefde.

  Abonneren op Filosofie