Prijs vergelijken van ebook Trends en cycli

  Trends en cycli

  Waar en waarin moeten beleggers de komende tien jaar beleggen en waarom? Wat te doen met beleggingen in de opkomende markten? Wat vormt de grootste bedreiging voor beleggers? Waar moeten zij vooral op letten?

  Prijs vergelijken van ebook Geld

  Geld

  Onrust op de beurzen de roep om toezicht en herstructurering van het financiële stelsel deze tijd vraagt om een hernieuwde kennismaking met een van de belangrijkste machtsfactoren in onze samenleving: geld.

  Prijs vergelijken van ebook De risicomijdende samenleving

  De risicomijdende samenleving

  Als Nederland tijdens de crisis de economische prestaties van België had kunnen evenaren dan lag ons nationaal inkomen nu 25 miljard hoger hadden we inmiddels een situatie van begrotingsevenwicht en hadden we een kwart miljoen extra voltijdsbanen gerealisee

  Prijs vergelijken van ebook De eurocrisis

  De eurocrisis

  Let op: enkel de drie hoofdstukken die aan de actuele editie zijn toegevoegd. Met De eurocrisis geeft Martin Visser een uniek inzicht in de politieke strijd rond de redding van de euro.

  Prijs vergelijken van ebook Heartful Banking

  Heartful Banking

  In Heartful Banking plaatst De Vries de behoeften van de markt aan financiële diensten naast het aanbod van de banken. Hij laat zien hoe het niet-aansluiten van aanbod op vraag heeft geleid tot verlies van klantvertrouwen.

  Abonneren op Financieel