Prijs vergelijken van ebook IJzeren deuren

  IJzeren deuren

  Het ijzeren Gordijn is twintig jaar open. Annemieke Hendriks bericht uit het leven langs de breuklijn van Oost en West, door de ogen van families die ervaringen aan beiden kanten hebben opgedaan.

  Prijs vergelijken van ebook Ik print 3D

  Ik print 3D

  Iedereen heeft het de laatste tijd over 3D-printen. Niemand weet precies hoe het werkt, hoe het begint en hoe het eindigt. Dit boekje is een ideale rondleiding in de 3D-print wereld.

  Prijs vergelijken van ebook Ik ben ik

  Ik ben ik

  Enkele jaren geleden bekeek psycholoog en schrijver Dolph Kohnstamm een gefilmd interview met Jung. Jung vertelde hoe hij als elfjarige, op weg naar school, een nieuw inzicht kreeg.

  Prijs vergelijken van ebook Het hoge noorden

  Het hoge noorden

  In de Arctis leven al vele duizenden jaren mensen, dieren, planten en microben. Ze hebben zich aangepast aan de extreme omstandigheden, het is hun ‘thuis’. Maar het is tevens een dynamisch en kwetsbaar gebied dat bedreigd wordt door de klimaatverandering.

  Prijs vergelijken van ebook Weldadig cynisme

  Weldadig cynisme

  Weldadig cynisme De gevaarlijke onzin van Arnon Grunberg en Joris Luyendijk, de Eerste Kamer, regenteske arrogantie, zelfmoordpillen, de uitholling van mensenrechten, moderne kunst, bejaarde vaders, de ondermijning van vrije meningsuiting: er zijn veel ding

  Prijs vergelijken van ebook Bestaan begrijpen

  Bestaan begrijpen

  Eerst was er niets. Daarvóór was er Potentie. Vervolgens waren er Iets en Niet-iets. Uit die twee emergeerde alles. Het bestaan is een proces dat in het NU de verschijnselen toont. Dat NU kenmerkt zich door ruimte en tijd.

  Abonneren op Geografie