Prijs vergelijken van ebook Meesters

  Meesters

  Zonder uitzondering zijn de gasten van College Tour meesters in hun vak. Johan Cruijff, Hans Teeuwen, Madeleine Albright en Rem Koolhaas, zelden laten ze zich uitgebreid interviewen over hun expertise.

  Prijs vergelijken van ebook Het nieuwe noorden

  Het nieuwe noorden

  Onze wereld in 2050

  Er zal veel veranderen in de komende decennia. De mensheid gaat steeds noordelijker wonen. De noordelijke landen worden welvarender terwijl de landen rond de evenaar te maken krijgen met watertekorten en overbevolking.

  Prijs vergelijken van ebook De Eerste Kruistocht

  De Eerste Kruistocht

  De eerste kruistocht betekende een keerpunt in de verhouding tussen het Westen en de islam een conflict dat twee wereldgodsdiensten in wrok en voortschrijdende vijandschap achterliet en waarvan de gevolgen vandaag de dag nog steeds voelbaar zijn.

  Prijs vergelijken van ebook De Grote Turk

  De Grote Turk

  De Grote Turk werd hij genoemd. In Turkije ging hij de geschiedenis in als Kanuni sultan Süleyman, dat wil zeggen, de Wetgever. Wij kennen hem als de Prachtlievende.

  Prijs vergelijken van ebook D-day

  D-day

  Na het wereldwijde succes van de bestsellers Stalingrad en Berlijn schrijft historicus en meesterverteller Antony Beevor opnieuw een standaardwerk over een van de grote keerpunten uit de Tweede Wereldoorlog: D-day en de landing in Normandië.

  Abonneren op Geschiedenis & Politiek overig