Prijs vergelijken van ebook Terug naar de Rode Rivier

  Terug naar de Rode Rivier

  Vergeving brengt ware liefde op haar pad. Morrow Little wordt nog elke dag geplaagd door de herinnering aan de overval van de indianen waarbij haar moeder omkwam en haar broertje ontvoerd werd. Nu ze een jonge vrouw is, dingen vele mannen naar haar hand.

  Prijs vergelijken van ebook Een echte heer

  Een echte heer

  Hij leert haar opnieuw in liefde te geloven Michigan, 1881. De weduwe Annalisa Werner probeert voldoende geld bij elkaar te krijgen om voor het land te betalen dat haar man had gekocht. Maar ze zal een echtgenoot moeten vinden om haar te helpen.

  Prijs vergelijken van ebook Een sluier van parels

  Een sluier van parels

  Als de waarheid boven tafel komt, zal dat hun beide levens ruïneren In 1811 is Charleston, West Virginia, een stad vol immigranten. Een van hen is Adalia, een weggelopen slavin. Haar huid is zo licht dat niemand haar werkelijke afkomst vermoedt.

  Prijs vergelijken van ebook Veilige haven

  Veilige haven

  Boston, 1944. De vader Lydia Eldredge eist dat dr. Micah Hatcher met zijn dochter trouwt, omdat zij een kind van hem zou hebben gekregen. Micah weet dat hij niet de vader kan zijn, maar toch zoekt hij de familie op.

  Prijs vergelijken van ebook Opstandig hart

  Opstandig hart

  Massachusetts, 1763. Susanna Smith is opgegroeid met alles wat ze wilde, maar gedraagt zich verre van verwend. Vol overgave zet ze zich in voor de minderbedeelden in de stad.

  Abonneren op Historische romans