Het

  Stephen King, It (Het) Een achtentwintig jaar oude belofte brengt zeven volwassenen terug naar Derry, Maine. Hier streden ze als tieners tegen een nachtmerrie zonder einde, een duister kwaad zonder naam dat het voorzien had op jonge kinderen.

  Prijs vergelijken van ebook De eeuwige diepten van de dood

  De eeuwige diepten van de dood

  De Belgische regering wil haar kerncentrales onderwerpen aan een zeer strenge â stresstestâ en stuurt daarvoor in het diepste geheim een gewone, maar hypermoderne visserstrawler, â westerlingâ genaamd bemand met hoge militairen en professionele nautische sp

  Prijs vergelijken van ebook Oog om oog, tand om tand

  Oog om oog, tand om tand

  Sommige daders laten hun slachtoffers bewust lijden. Wat nou als een slachtoffer een dader laat lijden? Met dit boekje word je meegenomen in de wraakacties van mensen, wiens leven is getekend door misdaden van anderen.

  Prijs vergelijken van ebook De Jeugdtijd Sloeg Om

  De Jeugdtijd Sloeg Om

  Dit boek bevat een waargebeurd verhaal over mijn jeugd. Het boek bewijst dat een jeugd niet alleen maar rozengeur en maneschijn is, maar ook enorm kan veranderen en dramatisch kan aflopen. Het verhaal gaat met name over mijn moeder.

  Prijs vergelijken van ebook Voorbij Neptunus

  Voorbij Neptunus

  Ooit droomde de mens ervan de sterren te bereiken. De eerste landing op de maan, de robotten naar Mars, en daarna de eerste astronaut die voorbij Neptunus reisde, twintig jaren geleden. Maar sindsdien lijkt de droom verloren te zijn gegaan.

  Prijs vergelijken van ebook Moordende Dromen

  Moordende Dromen

  Rick heeft last van vreselijke nachtmerries. Deze nachtmerries veranderen zijn leven en al snel kan hij het echte leven niet meer van zijn nachtmerries onderscheiden. Kan Rick zijn nachtmerries tijdens zijn vakantie overwinnen?

  Prijs vergelijken van ebook Hotel van de dood

  Hotel van de dood

  Richard McKenna is de bekende auteur van twee bestsellers, maar nu heeft hij last van een writer's block. Toch moet hij zijn boek binnen drie weken voltooien, als hij met de mooie Glory Maryland wilt trouwen.

  Abonneren op Horror