Prijs vergelijken van ebook Mijn roofvogels

  Mijn roofvogels

  Al meer dan veertig jaar klimt Rob Bijlsma in boomtoppen om roofvogels te bestuderen. Hij begon daarmee in de late jaren zestig, tijdens het diepste dieptepunt voor roofvogels in een grondig vergiftigde wereld.

  Prijs vergelijken van ebook Vogels op hun best

  Vogels op hun best

  VOGELS OP HUN BESTIedere twee weken schrijft Hans Peeters van Vogelbescherming Nederland een reportage in de zaterdagkrant van De Telegraaf. Hij schrijft over allerlei natuuronderwerpen maar vooral over vogels.

  Dierentolk

  Irene Praat heeft sinds 2004 een coachingpraktijk voor huisdieren en hun eigenaren: Praat Met Dieren. Ook via televisie is zij bekend als dierentolk. Ze combineert haar kennis en ervaring met een gezonde nuchterheid en een aanstekelijk goed humeur.

  Prijs vergelijken van ebook Alles kan wachten

  Alles kan wachten

  Voor luie mensen is de herfst de mooiste tijd in de tuin. Het werk neemt af. Onkruid groeit minder hard dan in de zomer en ook het gras doet het langzaamaan zodat u de wekelijkse maaibeurt af en toe kunt overslaan.

  Prijs vergelijken van ebook Hondenmanieren

  Hondenmanieren

  In 'Hondenmanieren' geeft Martin Gaus een overzicht hoe u met uw hond moet leren omgaan, met aandacht voor: training van de pup, de juiste keuze van een hond, waardoor een probleemhond ontstaat, hoe u een gehoorzame en vrolijke hond krijgt.

  Prijs vergelijken van ebook Mijn hond als kameraad

  Mijn hond als kameraad

  De kennis en ervaring van Martin Gaus worden op aantrekkelijke wijze gepresenteerd in de 'Martin Gaus Bibliotheek'. In dit boek aandacht voor mistanden tussen kinderen en honden waardoor makkelijk problemen kunnen ontstaan.

  Abonneren op (Huis)dieren