Prijs vergelijken van ebook Breien voor Dummies

  Breien voor Dummies

  `Denk niet dat breien ingewikkeld is, dit boek verduidelijkt alles Julia Roberts De pocketeditie van Breien voor Dummies staat boordevol informatie die je nodig hebt om te beginnen met breien en prachtige, tijdloze ontwerpen te maken.

  Prijs vergelijken van ebook How to dress your doll

  How to dress your doll

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Men neme een lapje stof vouwt het dubbel knipt een gat in het midden en naait het rechts en links vast en voilà een poppenshirt! Met dit eenvoudige basisprincipe is het concept Dress your Doll ontstaan.

  Prijs vergelijken van ebook Haak In!

  Haak In!

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. In dit boek staan 15 projecten om van je huis je thuis te haken. Van keycords met granny s om de huissleutel nooit meer kwijt te raken tot pannenlappen met ingehaakte patronen.

  Prijs vergelijken van ebook Leuks met lapjes

  Leuks met lapjes

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Wat doe je met al die restjes textiel die in huis rondzwerven? Deze Handmade diva biedt de oplossing: maak van oude lapjes nieuwe creaties!

  Prijs vergelijken van ebook Armbreien

  Armbreien

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers! Armbreien bewijst dat je heel veel leuke sjaals kunt breien zonder breinaalden. Leer de armbreitechniek aan de hand van stappenfoto s, daarna kun je aan de slag met de 15 breipatronen uit dit boek.

  Abonneren op Knutselen & Handwerken