Prijs vergelijken van ebook Oranjebundel

  Oranjebundel

  Oranjebundel 5 ebooks rond koning en kroning met 50% korting Ik ben Alexander klaar voor de troon Han van Bree Er bestonden twijfels over Willem-Alexanders geschiktheid voor het koningschap en ook hijzelf leek niet altijd evenveel zin te hebben in de baan d

  Prijs vergelijken van ebook Sisi

  Sisi

  In 1898 reageerde de wereld geschokt toen keizerin Elisabeth van Oostenrijk, beter bekend als 'Sisi', werd vermoord. Door de moord en de opmerkelijke levenswijze van Elisabeth vormde zich vervolgens een mythe rond de keizerin.

  Prijs vergelijken van ebook Basta

  Basta

  Droomanaliste Karin de Korte-Munk sprak tussen 1996 en 2004 vele malen met prins Bernhard. Aanvankelijk gingen de gesprekken alleen over de dromen van de Prins: over zijn liefde voor dieren, zijn broze gezondheid en zijn moeder.

  Beatrix

  Dwars door alle weerstand heen Niets liet Beatrix aan het toeval over in de eerste twintig jaar dat zij koningin was. 'Géén affaires', was haar streven. Ze was vlijtig, neutraal en zorgvuldiger dan haar moeder.

  Kroongeheimen

  Al zolang de Saksen-Coburgs aan het hoofd staan van dit land, heeft de bevolking gesmuld van de smeuïge verhalen die over hen worden verteld. Vele van deze verhalen zijn waar, andere compleet verzonnen of op zijn minst sterk overdreven.

  Prijs vergelijken van ebook De maat van de monarchie

  De maat van de monarchie

  Waarom werd België in 1830 een monarchie? Hoe werkt het koningschap? Wat is het statuut van de koninklijke familie? Wat is de kostprijs van de monarchie? Betaalt de koninklijke familie belastingen zoals alle staatsburgers?

  Abonneren op Koningshuizen