Prijs vergelijken van ebook Darwin in het nieuws

  Darwin in het nieuws

  Het nieuwe boek van gedragsbioloog Mark Nelissen Waarom raken veel mensen zo gemakkelijk verslaafd aan hun smartphone? Wat hebben de vele kookprogramma's op tv met porno te maken? Waarom laten vrouwen hun borsten vergroten?

  Prijs vergelijken van ebook Darwins peepshow

  Darwins peepshow

  Al jaren onderzoeken biologen aan de hand van laboratoriumexperimenten, veldwerk en computersimulaties de geslachtsorganen van allerlei organismen: van muizen en mollen, slakken en slangen, watermijten en walvissen.

  Prijs vergelijken van ebook Aftellen

  Aftellen

  De wereld kan het best zonder de mens af. Geen probleem zelfs, de natuur gaat wel door, en menselijke sporen zullen op den duur uitgewist worden. Maar voor de mens klinkt dat helemaal niet zo geruststellend.

  Prijs vergelijken van ebook Darwin in de supermarkt

  Darwin in de supermarkt

  Gedragsbioloog Mark Nelissen toont met veel humor aan dat Darwin om elke hoek loert. Waarom krijgen vrouwelijke obers grotere fooien dan hun mannelijke collega's? Wat is het nut van pijn? Zijn wij allen homo's? Discrimineren wij onze kinderen?

  Prijs vergelijken van ebook Landschapspijn

  Landschapspijn

  Het moderne boerenland doet pijn; kleuren vervagen en geluiden sterven weg in het moderne land van zuivel, vlees en turbogras. Burgers maken zich grote zorgen over de teloorgang van bloemen, planten, vogels en insecten.

  Prijs vergelijken van ebook Ratten

  Ratten

  Weinig dieren worden zo intensief bestreden als ratten. Maar geen enkel ander dier heeft een grotere invloed gehad (en heeft dat nog) op het medische, farmacologische, psychologische en zelfs sociologische denken.

  Prijs vergelijken van ebook Het heelal in ons

  Het heelal in ons

  Neil Shubin, auteur van de bestseller De vis in ons en een van de succesvolste populair-wetenschappelijke schrijvers van dit moment, gaat op zoek naar het antwoord op een vraagstuk groter dan het leven zelf: hoe bepaalden kosmische gebeurtenissen van vele m

  Abonneren op Land- & Tuinbouw