Prijs vergelijken van ebook Overspel

  Overspel

  Iris is getrouwd met Pepijn een succesvolle officier van justitie. Ze lijkt volmaakt gelukkig tot ze verliefd wordt op Willem de advocaat van een dubieuze vastgoedmagnaat met wie Pepijn namens het om net in een juridisch gevecht is verwikkeld.

  Prijs vergelijken van ebook Honingval

  Honingval

  De zevenjarige Patrick Øye neemt op zijn route van school naar huis vaak de verboden weg door een dichtbegroeid park. Vanmiddag is hij niet thuisgekomen. Elna Druzika, een jonge cateringmedewerkster, is vandaag niet op haar werk verschenen.

  Prijs vergelijken van ebook De maalstroom

  De maalstroom

  Inspecteur Rino Carlsen van de politie in Bodo krijgt te maken met twee gruwelijke en onverklaarbare misdaden. Beide slachtoffers zijn mannen, die ternauwernood aan de dood zijn ontsnapt en geen enkele herinnering hebben aan de gebeurtenis.

  Prijs vergelijken van ebook Wat mooi is is moeilijk

  Wat mooi is is moeilijk

  …over tijd en spiritualiteit. Over literaire ruimte, Thomas Mann en Ludwig Wittgenstein. Over de klok als huisdier, literaire traditie en nieuwe ideeën. Over het zuivere ik van Valéry en de balladen van Gustafsson. Over film, fictie en feiten.

  Prijs vergelijken van ebook e-Omnibus Lindell

  e-Omnibus Lindell

  Honingval: De zevenjarige Patrick Øye neemt op zijn route van school naar huis vaak de verboden weg door een dichtbegroeid park. Vanmiddag is hij niet thuisgekomen. Elna Druzika, een jonge cateringmedewerkster, is vandaag niet op haar werk verschenen.

  Prijs vergelijken van ebook Onschuldig verleden

  Onschuldig verleden

  Op een donkere herfstavond verdwijnt een jong meisje spoorloos op het eiland Sandhamn. Thomas Andreasson wordt betrokken bij de zoektocht, die wordt bemoeilijkt door storm en regen. Uiteindelijk geeft de politie het op.

  Prijs vergelijken van ebook Vannacht ben je dood

  Vannacht ben je dood

  Wanneer de student Marcus Nielsen dood in zijn flat wordt aangetroffen, wijst alles erop dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Marcus' moeder is er echter van overtuigd dat haar zoon is vermoord en smeekt de politie de zaak verder te onderzoeken.

  Onder je huid

  Gaby Mortimer heeft een perfect leven: een mooie baan bij de tv een succesvolle man een prachtige dochter en een groot huis in Londen. Tot ze tijdens het hardlopen stuit op het lijk van een jonge vrouw en alle zekerheden uit haar bestaan wegvallen.

  Abonneren op Literaire thrillers