Prijs vergelijken van ebook Verstand en onverstand

  Verstand en onverstand

  Sense and Sensibility was de eerste roman de Jane Austen (1775-1817) op eigen kosten liet drukken. Zij had de tekst tussen 1797 en 1811 tweemaal omgewerkt, van een briefroman tot een verhaal in de derde persoon.

  Prijs vergelijken van ebook Gevoel voor richting

  Gevoel voor richting

  Gideon Lewis-Kraus heeft zich voorgenomen niet met dezelfde beperkingen te leven als zijn vader, een rabbijn die pas op middelbare leeftijd uit de kast is gekomen. Daarom verhuist hij naar Berlijn, de stad van de grenzeloze tolerantie.

  Prijs vergelijken van ebook Gebarentaal

  Gebarentaal

  Alice Marlowe accepteert het leven zoals het komt. Ze is single, achter in de veertig, woont samen met haar kat Sampson en voert ingebeelde gesprekken met haar overleden tweelingbroer.

  Prijs vergelijken van ebook Italiaanse sprookjes

  Italiaanse sprookjes

  Ieder volk heeft zijn eigen schat aan sprookjes en sagen. De motieven vindt men vaak terug in de sprookjes van andere volken, de uitwerking is telkens typerend voor de aard en de beschaving van een bepaald volk.

  Prijs vergelijken van ebook Jane Eyre

  Jane Eyre

  Jane Eyre is als kind verwaarloosd en vernederd, maar geknakt is ze nooit. Na haar ruwe jaren op kostschool vindt ze werk als gouvernante en ontdekt ze de liefde van haar leven: de duister en sardonische meneer Rochester.

  Abonneren op Literatuur overig