Prijs vergelijken van ebook De digitale schaduw

  De digitale schaduw

  We maken ons zorgen om onze privacy: de Elektronische Patiëntendossiers, het rekeningrijden, de OV-chipkaart, de centrale databank met gezichtsscans en vingerafdrukken, alom aanwezig cameratoezicht, het monitoren en aftappen van internet- en telefoonverkeer

  Prijs vergelijken van ebook Biokapitaal

  Biokapitaal

  De mensheid wordt geconfronteerd met veel problemen die niet op te lossen zijn: klimaatverandering verlies aan biodiversiteit globalisering en een steeds grotere kloof tussen arm en rijk - maar ook met jachtigheid en zinledigheid vooral in de welvarende reg

  Prijs vergelijken van ebook De dood te slim af !

  De dood te slim af !

  Robots ter grootte van een bloedcel, geheugenchips die onze hersenen aanvullen en zo ook dementie bestrijden, en een levensverwachting van 150 jaar tegen het eind van deze eeuw. De nieuwe mens komt eraan, veel sneller dan we denken.

  Prijs vergelijken van ebook Neem de tijd

  Neem de tijd

  De moderne Nederlander slaapt steeds minder praat sneller en loopt harder. Hij eet onder het werken en werkt terwijl hij op vakantie is. Gelukkig worden we er niet van.

  Prijs vergelijken van ebook Het woord als wapen

  Het woord als wapen

  De Russisch-Amerikaanse journalist Masha Gessen verhuisde onlangs van Moskou naar New York vanwege het homovijandige klimaat in Rusland. In 2012 schreef zij de onthullende biografie over Vladimir Poetin: De man zonder gezicht.

  Prijs vergelijken van ebook Doe maar gewoon

  Doe maar gewoon

  Als u bij een Nederlander op bezoek gaat dan krijgt u vaak meteen een kopje koffie of thee. Dat betekent niet dat u snel weer weg moet maar juist dat u van harte welkom bent. U krijgt bij ieder kopje één koekje en daarna gaat de koektrommel dicht.

  Prijs vergelijken van ebook Respect

  Respect

  Hans Kaldenbach Respect! Hoe kan een conciërge een wapengevaarlijke jongen verwijderen van het schoolplein? Hoe kunt u plassende hangjongeren uit uw portiek weg krijgen? Hoe kan de politie een bekentenis krijgen van jongeren die altijd ontkennen? Respect!

  Prijs vergelijken van ebook Hangjongeren

  Hangjongeren

  Wat doet u als een hanggroep de hele nacht lawaai maakt? Wat doet u als jongeren elke dag rotzooi achterlaten? Wat als ze uw tuin vernielen of een vuurtje stoken in uw portiek? Als ze uw kinderen bedreigen? Als ze stenen naar u gooien?

  Prijs vergelijken van ebook En dat in Nederland!

  En dat in Nederland!

  Een persoonlijk boek dat op indringende wijze toont wat er echt leefde in de roerige jaren sinds 11 september 2001. Het zijn verhalen over mensen die vaak tegen de klippen op proberen een bestaan op te bouwen in multi-etnisch Nederland.

  Abonneren op Mens & Maatschappij overig