Prijs vergelijken van ebook Forever young

  Forever young

  Als Constant Meijers voor het eerst de muziek van Neil Young hoort heeft hij haar tot op zijn schouders en woont hij in een studentenkamertje in Amsterdam. Hij raakt direct in de ban van de Canadese singer-songwriter en vindt in hem een zielsverwant.

  Prijs vergelijken van ebook Het geval Wagner

  Het geval Wagner

  In Het geval Wagner zijn twee polemieken gebundeld die de filosoof in zijn laatste scheppingsperiode schreef over een thema dat hem levenslang bezighield: de muziek en de ontaarding ervan in Wagners muziektheater.

  Prijs vergelijken van ebook Armin Only

  Armin Only

  Some of you non-Dutchies already started reading the Dutch version of the book , translating it word by word with a dictionary. But for everyone else that’s been blessed with less determination and more patience, the English version is now awaiting you!

  Prijs vergelijken van ebook Woord!

  Woord!

  Nederhoppers zijn grappig als haha cooler dan een pinguïn in een vriestas en stoer ze naaien zelfs Van Gogh een oor aan. Hiphop gaat veel verder dan over geld en chickies rappen.

  Prijs vergelijken van ebook Mozart op reis

  Mozart op reis

  Van 1763 tot 1766 maakte het gezin Mozart - met de wonderkinderen Nannerl en Wolfgang - een tournee door Europa. De reis is exact te volgen omdat de reisbrieven van vader Leopold bewaard zijn gebleven. Dit boek bevat de eerste integrale vertaling daarvan.

  Hoor en wederhoor

  Paul Witteman is journalist televisiepresentator en columnist. Maar hij is ook een bevlogen liefhebber van klassieke muziek. Afkomstig uit de muzikale familie Andriessen is hij al vroeg thuisgeraakt in de wondere wereld der klanken.

  Abonneren op Muziek