Prijs vergelijken van ebook Spionnen in de lucht

  Spionnen in de lucht

  Spionnen in de lucht is het spannende, maar nog vrij onbekende verhaal van de partnerorganisatie van het beroemde codebrekerscentrum in Bletchy Park in Zuid-Engeland, het geallieerde Centrale Interpretatiepunt RAF Medmenham.

  Prijs vergelijken van ebook Moord op een onderduiker

  Moord op een onderduiker

  In een hoekje van de begraafplaats van de Nederlands-hervormde kerk in Deurne ligt het graf van een Duits-Joodse jongen: Erwin Michael Joseph die in september van het jaar 1942 een week voor zijn zeventiende verjaardag in de bossen bij Deurne werd vermoord.

  Prijs vergelijken van ebook Ontsporing van geweld

  Ontsporing van geweld

  J.A.A. van Doorn en W.J. Hendrix dienden tijdens de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog (1945-1949) samen op Java. Hier besloten ze geschokt door de gewelddadige praktijken van hun legeronderdeel een onderzoek in te stellen naar ontsporingen van geweld.

  Prijs vergelijken van ebook De afrekening

  De afrekening

  Tien jaar lang leek Osama Bin Laden ongrijpbaar. Tot de wereld in mei 2011 opgelucht ademhaalde. Het brein achter 9/11 was uitgeschakeld. De interventie van de Amerikaanse commando's getuigde van een zelden geziene stoutmoedigheid en efficiëntie.

  Prijs vergelijken van ebook De vergeten verpleegster

  De vergeten verpleegster

  Een historische reconstructie van de heldendaden van Augusta Chiwy tijdens WOII Het levensverhaal van een Belgisch- Congolese verpleegster die tijdens het Ardennenoffensief van 1944-45 talloze soldaten verzorgde en daarbij bijna het leven verloor.

  Abonneren op Oorlog & Vrede