Prijs vergelijken van ebook De economie van de eer

  De economie van de eer

  Forse bonussen in het bedrijfsleven en miljoenencontracten voor topsporters zijn gemeengoed geworden. We kijken er niet van op dat Oprah Winfrey per dag meer verdient dan anderen in een heel jaar.

  Prijs vergelijken van ebook De geest van Pim

  De geest van Pim

  Ruim een jaar na de door Pim Fortuyn ontketende kiezersopstand van 15 mei 2002 lijkt de politiek grotendeels teruggekropen in zijn Haagse schulp. Was het fortuynisme dan niet meer dan een boze droom?

  Prijs vergelijken van ebook Makke schapen

  Makke schapen

  De financiële crisis heeft de nadelen en gevaren van het vrijemarktdenken onbarmhartig aan het licht gebracht. Alleen: het lukt maar niet om het neoliberale tijdperk af te sluiten. Het bankwezen is nauwelijks hervormd.

  Prijs vergelijken van ebook The New Eurocrats

  The New Eurocrats

  De Europese Unie staat al geruime tijd ter discussie in de Nederlandse politiek en bij het Nederlandse publiek. Daarbij wordt vaak het spookbeeld opgeroepen van een ongrijpbare bureaucratie die voor Nederland bepaalt wat er moet gebeuren.

  Prijs vergelijken van ebook Genoeg is genoeg

  Genoeg is genoeg

  In een niet zo ver geleden betekende ziek zijn dat je was vrijgesteld van maatschappelijke verplichtingen. Tegenwoordig ligt dat heel anders. Van zieken wordt verwacht dat zij zoveel mogelijk blijven werken en hun normale taken doen.

  Prijs vergelijken van ebook How Welfare States Care

  How Welfare States Care

  In How Welfare States Care gaat Monique Kremer in op de verschillen in arbeidsdeelname van vrouwen in Denemarken Engeland België en Nederland. Vrouwen zijn dan wel in grote getale de arbeidsmarkt opgegaan toch zijn er grote verschillen.

  Prijs vergelijken van ebook A New Social Question?

  A New Social Question?

  In A New Social Question staat de vraag centraal of de overgang van een industriële naar een post-industriële samenleving daadwerkelijk heeft geleid tot wat Pierre Rosanvallon ooit een 'Nieuwe Sociale Kwestie' noemde.

  Prijs vergelijken van ebook Democratie door interventie

  Democratie door interventie

  Democratie door interventie gaat over één van de meest actuele en controversiële aspecten van de hedendaagse internationale politiek: bemoeienis met de binnenlandse aangelegenheden van staten om democratische ontwikkeling in gang te zetten te versterken of

  Abonneren op Politicologie