Prijs vergelijken van ebook Ik wil geen broertje

  Ik wil geen broertje

  Als mama vertelt dat er een babytje bijkomt, schreeuwt Willemijn moord en brand. Willemijn wil geen broertje dat alles kapot maakt en de muizenoren van je hoofd blèrt. Ze doet vreselijk haar best om ervoor te zorgen dat het broertje het huis niet in komt.

  Prijs vergelijken van ebook Nippertje

  Nippertje

  Elke ochtend hetzelfde liedje: het is tijd om naar school te gaan maar Nippertje wil nog even een liedje oefenen op de piano, zijn cavia moet nog eten, de autos moeten in de garage worden gezet en zijn rechterschoen is zoek Het is een situatie die veel oude

  Prijs vergelijken van ebook Poten omhoog!

  Poten omhoog!

  De vader van Billy is een boef. Een gevaarlijke hamsterboef. En hij wil graag dat zijn zoon net zon gevaarlijke boef wordt. Maar zover is het nog niet. `Ik ben bang dat je te aardig bent, Billy, zegt vader op een dag. Het valt nog niet mee om boef te zijn!

  Prijs vergelijken van ebook Dichtbij ver van hier

  Dichtbij ver van hier

  ‘Er zijn meer werelden dan deze en veel ervan zijn heel dichtbij al zijn ze ver van hier. Je kunt een nieuwe wereld vinden aan de andere kant van iedere deur, zoals die van de JANUARAANSE AMBASSADE.

  Prijs vergelijken van ebook Souwtje

  Souwtje

  Bekijk het prentenboek Souwtje op je iPhone of iPad! Souwtje woont tevreden met haar kat en kippen op een eiland. Tijdens een zware storm komt Zeehond in haar moestuin terecht. Hij weet zeker dat hij wil blijven logeren.

  Prijs vergelijken van ebook Boer Boris

  Boer Boris

  Boer Boris heeft zijn eigen boerderij en kan lekker de hele dag rondrijden op zijn rode tractor. En er is ook nog zo veel te zien op de boerderij: ploegen, akkers met vogelverschrikkers erop, en natuurlijk heel veel dieren.

  Prijs vergelijken van ebook Boer Boris wil geen feest

  Boer Boris wil geen feest

  Boer Boris, kom eens kijken in de wei. Er waren eerst acht schapen en nu is er eentje bij! Er is een lammetje geboren. Is dat geen reden voor een feest? Boer Boris vindt van niet. Hij heeft helemaal geen tijd, want het is druk op de boerderij.

  Prijs vergelijken van ebook Grote kleine potvis

  Grote kleine potvis

  Kleine Potvis is groot. Groot genoeg voor een duikje dieper, vindt hij zelf. Naar beneden, steeds verder, want daar is het avontuur! Hij ontmoet zeebewoners met messcherpe tanden, met sliertige poten en reuzenogen. Lekker spannend.

  Prijs vergelijken van ebook Kuikentje komt logeren

  Kuikentje komt logeren

  Er staat een kuikentje voor de deur van het Blauwe Huisje van Vera de Muis, en het piept heel hard en ongelukkig. Hij komt uit de paasetalage van een winkel, en nu Pasen voorbij is, kan hij zijn moeder niet meer vinden.

  Prijs vergelijken van ebook Lang leve Olifant

  Lang leve Olifant

  Olifant is jarig. Als hij in zijn nieuwe feestkleren voor de spiegel staat, ziet hij ineens dat hij een scheve slurf en een flapoor heeft. Hoe kunnen Bever en Varken hem zó nu aardig vinden? Zijn vrienden leggen het aan hem uit.

  Prijs vergelijken van ebook Polle proeft !

  Polle proeft !

  Polle vraagt zich af wat de allerlekkerste smaak is die er bestaat. Eerst proeft hij alles wat in het keukenkastje staat. Daarna proeft hij wat in restaurants geserveerd wordt en wat de dieren in het park eten.

  Abonneren op Prentenboeken