Prijs vergelijken van ebook Mysteries in Overijssel

  Mysteries in Overijssel

  Zwartkapje, de heks van Hasselt Hasselt, boven Zwolle, is een van de oudste bedevaartplaatsen in Nederland. Maar het centrum van verering, de zogenaamde 'Heilige Stede' blijkt tevens de plaats te zijn van een eeuwenoude heiligschennis.

  Prijs vergelijken van ebook Normandië en Bretagne

  Normandië en Bretagne

  Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's Talloze bezoekers zijn zo enthousiast over Normandië en Bretagne dat zij er telkens weer naar terugkeren en terecht.

  Prijs vergelijken van ebook Mysteries in Utrecht

  Mysteries in Utrecht

  De Baarnse moordzaak Op 27 oktober 1961 vindt een metselaar in de tuin van een villa in Baarn een menselijk geraamte in een oude stapelput. Volgens de patholoog-anatoom is het skelet van een vrouw en dateert het uit de oorlog.

  Prijs vergelijken van ebook Mysteries in Noord-Brabant

  Mysteries in Noord-Brabant

  Priestermoord te Bergeijk Het slot is sinds lang verdwenen, maar het verhaal van de ridder die ooit het slot bewoonde, en zijn misdadig leven, wordt nog steeds verteld. De ridder was een hartstochtelijk jager en berucht in heel de Kempen om zn schanddaden.

  Prijs vergelijken van ebook Gloepends mooie verhalen

  Gloepends mooie verhalen

  Verhalen over het raadselachtige platteland, minne streken en dolende witte wieven worden prettig afgewisseld met romantische, grappige of ironische anekdotes en columns. In zeven varianten van de streektaal. Gloepends mooie verhalen dus.

  Prijs vergelijken van ebook Het bonte leven van Garriet Jan

  Het bonte leven van Garriet Jan

  Het zevende deeltje HET BONTE LEVEN VAN GARRIET JAN bevat een serie verhaaltjes van Havanha over de soms ronduit hilarische belevenissen van Garriet Jan, zijn vrouw Annegien en zijn krenterige neef Hendrik Jan van de Beulakker.

  Prijs vergelijken van ebook Garriet Jan als vrijgezel

  Garriet Jan als vrijgezel

  Het eerste deeltje GARRIET JAN ALS VRIJGEZEL bevat een serie verhaaltjes van auteur Havanha over de soms ronduit hilarische belevenissen van Garriet Jan, zijn vrouw Annegien en zijn krenterige neef Hendrik Jan van de Beulakker.

  Prijs vergelijken van ebook Hendrik Jan van de Beulakker

  Hendrik Jan van de Beulakker

  Het vierde deeltje HENDRIK JAN VAN DE BEULAKKER bevat een serie verhaaltjes van auteur Havanha over de soms ronduit hilarische belevenissen van Garriet Jan, zijn vrouw Annegien en zijn krenterige neef Hendrik Jan van de Beulakker.

  Prijs vergelijken van ebook Garriet Jan één averecht

  Garriet Jan één averecht

  Het zesde deeltje GARRIET JAN ÉÉN AVERECHT bevat een serie verhaaltjes van auteur Havanha over de soms ronduit hilarische belevenissen van Garriet Jan, zijn vrouw Annegien en zijn krenterige neef Hendrik Jan van de Beulakker.

  Abonneren op Regionalia