Prijs vergelijken van ebook Onder het zuiderkruis

  Onder het zuiderkruis

  Marc Helsen trekt met het openbaar vervoer dwars door het Afrikaanse continent van noord naar zuid. Hij reist door Egypte Soedan Ethiopië Kenia Tanzania Mozambique en Zimbabwe om uiteindelijk Kaapstad te bereiken.

  Prijs vergelijken van ebook Hotel Prison

  Hotel Prison

  Jan De Cock trok de wereld rond van gevangenis naar gevangenis op zoek naar het leven achter de tralies. Door steppe en woestijn per boot of per fiets zocht hij de gedetineerden op bij temperaturen die schommelden van +45 tot -25 graden.

  Prijs vergelijken van ebook Pelgrim zonder god

  Pelgrim zonder god

  In 1989 legde Herman Vuijsje te voet de oude Sint-Jacobsroute af. Als atheïst en individualist verkoos hij de tocht alleen en in omgekeerde richting te maken: van Santiago de Compostela terug naar Amsterdam.

  Prijs vergelijken van ebook Langs Europa

  Langs Europa

  In Langs Europa vertelt Clemens Kok op aanstekelijke wijze waarom het zo leuk is om met een kleine boot langs de kusten van Europa te scharrelen - hij gaf er zelfs een degelijk lerarenbestaan voor op.

  Prijs vergelijken van ebook Van pool tot pool

  Van pool tot pool

  Het is kwart voor vier op een zaterdagmiddag en ik bevind mij op 27 kilometer van de noordpool. Ergens ver van deze plek verrichten mensen hun dagelijkse bezigheden. Hier biedt het gebroken pakijs geen bemoedigende aanblik.

  Prijs vergelijken van ebook De cirkel rond

  De cirkel rond

  De cirkel rond is Michael Palins dagboekverslag van zijn avontuurlijke reis rond de grootste oceaan ter wereld. Op zijn eigen, charmante wijze doet Palin verslag van zijn belevenissen in de zo verschillende cultuurgebieden die hij op deze route aandoet.

  Miss Yellow Hair, Hello !

  Miss yellow hair, hello! gaat over reizen. Écht reizen. Het zijn de rauwe, geestige en absurde avonturen van reisjournaliste en wereldreizigster Iris Hannema. Geen reisverhalen waarbij je verlekkerd kunt wegdromen naar exotische vakantiebestemmingen.

  Abonneren op Reisverhalen