Prijs vergelijken van ebook Oefenruimte

  Oefenruimte

  Dit ebook is een PDF. 'Jezus roept leerlingen geen kerkmensen.' Dat is de grondtoon van dit boek. Oefenruimte helpt leidinggevenden om met hun geloofsgemeenschap verder te komen in de navolging van Christus.

  Prijs vergelijken van ebook Vreugde vinden

  Vreugde vinden

  Dit ebook is een PDF. Vreugde, vrolijkheid, blijdschap Iedereen wil graag gelukkig zijn. Hoe zit dat met geloof en geluk? Word je gelukkiger als je gelooft? Wat is er vanuit het christelijk perspectief te zeggen over geluk en vreugde?

  Prijs vergelijken van ebook 101 dagenboek

  101 dagenboek

  Dit 101-dagenboek is bedoeld voor de tijd rond Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Een tijd van bezinning en voor velen ook van belijdenis. Dit dagboek helpt bij de dagelijkse stille tijd.

  Prijs vergelijken van ebook Eenzaamheid

  Eenzaamheid

  Dit ebook is een PDF. Niemand geeft graag toe dat hij zich eenzaam of alleen voelt. Eenzaamheid is een taboe. Maar God laat zien dat je in de woestijn in goed gezelschap bent. En dat je er oases kunt ontdekken van rust en vrede.

  Prijs vergelijken van ebook Vertrouwen

  Vertrouwen

  Vertrouwen is een essentieel onderdeel van geloven. Hoe ziet vertrouwen op God eruit en hoe kun je groeien in vertrouwen? `Vertrouw op de HEER met heel je hart, dan baant hij voor jou de weg. Een prachtige belofte van God!

  Prijs vergelijken van ebook Religie zonder God

  Religie zonder God

  Revolutionair boek over de rol van God in moderne religie. Veel mensen geloven tegenwoordig in `iets maar is dat echt wat anders dan geloven in God? Dit boek is een pleidooi voor godsdienstvrijheid op rationele gronden.

  Prijs vergelijken van ebook This is my new song

  This is my new song

  Im telling you my story to give you an idea of the hope that is stored up in our Lord Jesus Christ. Because I lived in bitterness all my life God could not use the potential that He created in me.

  Abonneren op Religies