Prijs vergelijken van ebook Privé

  Privé

  ?De vijftienjarige Reed Brennan krijgt een beurs voor de prestigieuze Easton Academy - haar gouden ticket om weg te komen van haar doodgewone leventje. Maar Reed komt erachter dat een toelating op Easton nog niet betekent dat ze er ook geaccepteerd wordt.

  Prijs vergelijken van ebook Rituelen

  Rituelen

  ?Intriges, chantage en moord tegen de fascinerende wereld van een privéschool, gecombineerd met een vleugje romantiek. Vorig jaar was slechts het begin… Reed Brennan kwam naar de elitaire Easton Academy om een nieuw leven te beginnen.

  Prijs vergelijken van ebook ENGSTRÖM*OP HET RANDJE

  ENGSTRÖM*OP HET RANDJE

  'Ben je dan vaker weggelopen?' 'Ja, maar toen heeft de politie me opgepakt.' 'Echt waar?' vroeg Filip. 'De politie?' Mik voelde hoe hij zwol van trots. Zelfs Sjaggie-Filippie, dat patsertje, was onder de indruk. Dit gevoel kende Mik niet.

  Prijs vergelijken van ebook Chanda's geheim

  Chanda's geheim

  De zestienjarige Chanda Kabelo woont in een Afrikaans stadje met haar moeder, zusje en broertje. Chanda's jongste zusje is pasgeleden gestorven. Niet lang daarna wordt Chanda's moeder ook ziek.

  Paardenkoorts

  Op een avond nemen Katja en Puck een kijkje in de manege waar Katja's zus Anouk rijdt. Daar vraagt een man of ze even zijn paard willen vasthouden. De volgende dag horen ze dat het paard gestolen is.

  Prijs vergelijken van ebook Frommel

  Frommel

  De zomervakantie zit erop. Rik maakt met zijn ouders nog een wandeling door het bos. Tot zijn verbazing wordt hij aangesproken door een klein, bruin wezentje dat op een aardappel lijkt. Maar deze aardappel heeft armpjes, beentjes en gitzwarte kraaloogjes.

  Prijs vergelijken van ebook Heksenheisa

  Heksenheisa

  Op een stormachtige ochtend komt opperheks Rawanda bij Ratja en Grizela langs om te vragen of ze een gevaarlijke opdracht voor haar willen doen. Ratja en Grizela moeten ervoor zorgen dat Hella, de verschrikkelijke zeeheks, ophoudt met haar gemene streken.

  Prijs vergelijken van ebook Heksenfratsen

  Heksenfratsen

  Eens in de honderd jaar moeten alle heksen ter wereld de Heksenproef afleggen op de Kreutelberg. Het is daarbij streng verboden om huisdieren of toverboeken mee te nemen. Ook Grizela en Ratja ontkomen niet aan de proef.

  Prijs vergelijken van ebook Heksentoeren

  Heksentoeren

  Rawanda, de oude heks, komt bij Grizela en Ratja op bezoek om te vertellen dat ze naar het Woeste Woud gaat. Daar woont de machtige en gemene opperheks Grubecca, die een wonderlijke glazen bol bezit waarmee je in de toekomst kunt kijken.

  Abonneren op Romans & Zelf lezen