Prijs vergelijken van ebook Gelukkig Sanne

  Gelukkig Sanne

  Gelukkig Sanne is het zevende boek over de belevenissen van Sanne, nu eens ontroerend en verdrietig, dan weer vertederend en grappig, maar altijd invoelbaar voor al degenen die met Sanne meeleven als met een echte vriendin.

  Prijs vergelijken van ebook Dubbelklik

  Dubbelklik

  Jessica Monrie is 34 jaar en tevreden met haar bestaan als single. Haar vriendinnen plaatsen een advertentie voor Jess op een datingsite. Tegen beter weten in werpt ze zich in de wereld van on-line dating.

  Prijs vergelijken van ebook De muurbloem

  De muurbloem

  De 24-jarige Roos heeft het op jonge leeftijd al goed voor elkaar: ze is eigenaar van een lijstenmakerij die gevestigd is in een monumentaal pand. Zo goed had haar moeder Lilian haar zaakjes niet op orde toen zij zo jong was.

  Prijs vergelijken van ebook Met open ogen

  Met open ogen

  Vuur en vuur en twee héél korte lontjes: dat kan nooit goed gaan! Met open ogen van topauteur Olga van der Meer is een heerlijke roman over twee mensen die smoorverliefd op elkaar zijn, maar ook het bloed onder elkaars nagels vandaan halen.

  Prijs vergelijken van ebook Hollywood

  Hollywood

  Its every womans dream to see her idol once in real life. But what happens when you do meet your favourite movie star without even knowing it? In HOLLYWOOD this is what happens to recent graduate Julia.

  Abonneren op Romantische fictie