Prijs vergelijken van ebook Wanneer word je dood

  Wanneer word je dood

  Praktische hulp bij vragen van kinderen over de dood. Als iemand overlijdt, roept dat bij kinderen vaak onverbloemde vragen op. Het is belangrijk om deze vragen serieus te nemen, en informatie te geven die kinderen helpt om het verlies te verwerken.

  Prijs vergelijken van ebook Rouw op je dak

  Rouw op je dak

  Jos Brink stervensbegeleider en theatermaker met een uniek en eerlijk boek over rouwen;;;Vanuit zijn lange ervaring probeerde Jos Brink richting te geven aan het rouwproces van de lezer.

  Prijs vergelijken van ebook Leven met de dood

  Leven met de dood

  Een boek over het leven. Het leven van ieder die zijn of haar dierbare verliest. Ontroerende verhalen en troostende gedichten. Woorden waar vaak geen woorden zijn. Houvast om verder te leven in het niemandsland van de dood.

  Prijs vergelijken van ebook Mijn troostende ik

  Mijn troostende ik

  Rouw bij jongeren is een nauwelijks aangeroerd thema in de vakliteratuur. Riet Fiddelaers-Jaspers schreef er een vernieuwend boek over. Mijn troostende ik gaat over jongeren tussen de twaalf en de twintig jaar die een groot verlies hebben geleden.

  Prijs vergelijken van ebook Ik zag mijzelf in liefde en rouw

  Ik zag mijzelf in liefde en rouw

  Rouw is de achterkant van liefde * Een expert op het gebied van sterven deelt haar persoonlijke ervaringen * Bemoedigende verhalen voor mensen die afscheid moeten nemen van hun geliefden Edith Plantier heeft als predikante en wetenschapper naam op het gebie

  Prijs vergelijken van ebook En huilen doe je maar in de pauze

  En huilen doe je maar in de pauze

  Jeannette en ik kregen vier kinderen. Wouter, de jongste, stierf op 30 januari 1994, ruim een maand voor zijn tiende verjaardag.' Ide Wolzak beschrijft in dit boek hoe hij met zijn gezin na het plotselinge overlijden van hun zoon Wouter verder moest gaan.

  Prijs vergelijken van ebook KÜBLER-ROSS*OVER ROUW

  KÜBLER-ROSS*OVER ROUW

  In Over rouw, het boek dat Elisabeth Kübler-Ross kort voor haar dood voltooide, gaan zij en haar coauteur David Kessler dieper in op de vijf stadia van rouwverwerking om mensen die om welke reden dan ook rouwen, te laten zien hoe ze de moed kunnen vinden hu

  Prijs vergelijken van ebook Rouw van jou

  Rouw van jou

  Rouw. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken. We verliezen onze ouders, een partner, kind of misschien wel ons eigen leven. Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal en zijn eigen manier van rouwen. Maar hoe doen we dat nu eigenlijk, rouwen?

  Abonneren op Rouwverwerking