Prijs vergelijken van ebook Nieuwe combinaties

Nieuwe combinaties

ORATIEREEKSUit recent onderzoek blijkt dat ondernemers hun opleiding vaak veel productiever kunnen inzetten dan werknemers omdat ze meer vrijheden en beslissingsbevoegdheden hebben: het rendement op opleiding is hoger voor ondernemers dan voor werknemers.

Prijs vergelijken van ebook Creatief innovatiebeleid

Creatief innovatiebeleid

Sinds de tweede wereldoorlog zijn er in het innovatiebeleid grofweg vier periodes te onderscheiden: de wederopbouw de crisis en noodzakelijke herstructurering van sectoren in neergang (backing losers) het generiek technologiebeleid (picking winners) en het

Prijs vergelijken van ebook Programma-Algebra

Programma-Algebra

In dit boek wordt Programma-Algebra (PGA) geïntroduceerd als een algebra die een (extreem) eenvoudige vorm van programmeren karakteriseert. Vervolgens wordt PGA voorzien van een semantiek in termen van gedragsexpressies.

Prijs vergelijken van ebook Het graf van Jezus

Het graf van Jezus

In 1980 wordt in Jeruzalem een graftombe gevonden met beenderenkistjes uit de eerste eeuw van onze jaartelling. Het graf blijkt geheel intact en van de inscripties die zes van de tien kistjes dragen wordt vastgesteld dat ze authentiek zijn.

Prijs vergelijken van ebook Factotum

Factotum

`Alsof Bukowski tegenover je zit in een café en dit verhaal vertelt, zonder onderbreking of aarzeling. Alsof het er alleen maar zó kan staan Thomas Heerma van Voss Niemand wil de verhalen van de jonge aspirant-schrijver Henry Chinaski lezen.

Abonneren op Schoolboeken