Prijs vergelijken van ebook De derde macht

  De derde macht

  Terrorisme op Mars Los te lezen vervolg op Neptunus Het is het jaar 2151. Hal Denbris probeert contact te zoeken met zijn beste vriend Pete Hevers, maar hij krijgt geen reactie. Bezorgd roept Hal de hulp in van de excentrieke rechercheur Warren Herrick.

  Prijs vergelijken van ebook Neptunus

  Neptunus

  Zo veel rampspoed in zo korte tijd, dat kan geen toeval zijn In het jaar 2143 vertrekken negen enthousiaste astronauten naar Neptunus om deze mysterieuze blauwe planeet te onderzoeken.

  Prijs vergelijken van ebook Biochips

  Biochips

  De tweede cyberpunkroman van Gibson speelt zich tien jaar na het driemaal bekroonde Zenumagiër af in de supersnelle hightechsamenleving van ontzagwekkende metropolen, van alles en iedereen beheersende multinationals, op de meest linkse van de tienbaans snel

  Prijs vergelijken van ebook Duizend hogesnelheidstreinen

  Duizend hogesnelheidstreinen

  De 21ste eeuw is half voorbij, en Noord-Afrika is de energieleverancier van de wereld. Jaouad Amrani heeft het hectische leven in het rijke Marokko verruild voor het rustieke Nederland, waar hij samenwoont met zijn vriend Alex.

  Prijs vergelijken van ebook Cirque des etoiles

  Cirque des etoiles

  Het Cirque des Étoiles heeft volkomen gefaald op zijn triomftocht door de ruimte. De aliens zijn òf niet geïnteresseerd in hun shows, of ronduit beledigd door het menselijk gepiep en gespring.

  Prijs vergelijken van ebook Stof

  Stof

  Stof is het laatste deel van de spectaculaire trilogie Silo / Schakel / Stof. In dit deel leren we hoe het afloopt met de silo s 1, 17 en 18. En hoe het de mensen vergaat die er leven.

  Prijs vergelijken van ebook De nationale loterij

  De nationale loterij

  Jan Hanssens leidt een leven van, zoals hij het zelf noemt, `een aaneenschakeling van pech en problemen`. Geluk, vond hij, was niet iets dat je afdwong maar dat je toeviel - of niet. Hem viel het niet toe. Nooit.

  Abonneren op Science Fiction