Prijs vergelijken van ebook Lance Armstrongs oorlog

  Lance Armstrongs oorlog

  Als er iets is dat het leven van Lance Armstrong typeert - behalve dat hij een succesvol gevecht voerde tegen kanker zeven keer de Tour de France won uitgroeide tot een media-icoon en herhaaldelijk van dopinggebruik werd beschuldigd - dan is het wel zijn on

  Prijs vergelijken van ebook Schoon genoeg

  Schoon genoeg

  Dit boek is een credo. Dit boek is het verhaal van iemand die het voortaan anders gaat doen. Thomas Dekker verdiende als tiener een contract bij de juniorenploeg van de Rabobank en begon al snel naam te maken in het internationale wielerpeloton.

  Prijs vergelijken van ebook Sportlegendes

  Sportlegendes

  Sportlegendes is een weergaloze verzameling meeslepende sportverhalen uit een nabij, ver of soms heel ver verleden. In deze bundel zoeken gerenommeerde sportjournalisten naar de drijfveren van legendarische Nederlandse sporters.

  Prijs vergelijken van ebook Van naald tot draad

  Van naald tot draad

  Leer naaien met Elke Vanelderen. Niets is zo leuk als bewust bezig zijn met iets. Zo opgaan in een activiteit dat je aan niets anders meer kunt denken. En dan ongelooflijk fier zijn op wat je met liefde en aandacht verwezenlijkt hebt.

  Onder Marokkanen

  FC Chabab is de trots van de Amsterdamse Marokkanen. Een paar maanden voor Nederland in rep en roer raakte door de moord op Theo van Gogh, werd freelance journalist Igor Wijnker lid van deze voetbalclub aan de rand van Amsterdam-West.

  Prijs vergelijken van ebook Epic band-it !

  Epic band-it !

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers! Get hooked on rubberband sieraden! In Epic Band-it! van auteur Colleen Dorsey staan leuke en nieuwe patronen voor sieraden & accessoires, gemaakt met rubberen bandjes.

  Prijs vergelijken van ebook Pilgrims and Peppers

  Pilgrims and Peppers

  Van Rijn paints with words. On the list of most valueable paintings that are privately owned Rembrandt van Rijn's work currently holds second place. Sadly for most of us these works are quite unattainable.

  Abonneren op Sport & Hobby overig