Prijs vergelijken van ebook Inwijding

Inwijding

Elisabeth Haich is zoekende naar een verklaring voor het leven op aarde. Ze is overtuigd van een diepere zin achter de schijnbaar eindeloze keten van geboorte en dood, hoe onverklaarbaar dat ook mag lijken.

Prijs vergelijken van ebook Lof der Zotheid

Lof der Zotheid

Tien illustratoren hebben zich gewaagd aan het meesterwerk van Desiderius Erasmus. Hein de Kort (o.a. Piet & Riet van de Buis), Aloys Oosterwijk (Willems wereld), Peter van Hugten (tekenaar voor o.a.

Prijs vergelijken van ebook Succes met je boek!

Succes met je boek!

Over schrijven bestaan al uitstekende gidsen. Dit boek gaat dan ook niet in de eerste plaats over het schrijven zelf maar vooral over wat er gebeurt voor tijdens en na het eigenlijke schrijfproces. Hoe bereid je je voor?

Prijs vergelijken van ebook Jihad met sambal

Jihad met sambal

Veertien jaar geleden besloot Step Vaessen het veilige en tolerante Nederland te verruilen voor een avontuurlijk bestaan als journalist in Indonesië. Dit grootste moslimland ter wereld stond op dat moment aan de vooravond van grote veranderingen.

Prijs vergelijken van ebook Framing

Framing

`Nu doet u het weer, zegt Diederik Samson tegen Mark Rutte en in één klap is de wederopbouw van de PvdA in gang gezet. Vele decennia eerder heeft Ronald Reagan ook zo n moment.

Prijs vergelijken van ebook Hoe bereidt je een paard?

Hoe bereidt je een paard?

Over de armen uit de mouwen steken, diarree gevallen, doorcommuniceren en ander leed Dit is een compact en met humor geschreven boekje voor taalgebruikers die willen weten hoe het ook alweer zit met hen en hun, met hoofdletters en kleine letters, die willen

Abonneren op Taal & Letteren