Prijs vergelijken van ebook Inwijding

  Inwijding

  Elisabeth Haich is zoekende naar een verklaring voor het leven op aarde. Ze is overtuigd van een diepere zin achter de schijnbaar eindeloze keten van geboorte en dood, hoe onverklaarbaar dat ook mag lijken.

  Prijs vergelijken van ebook Lof der Zotheid

  Lof der Zotheid

  Tien illustratoren hebben zich gewaagd aan het meesterwerk van Desiderius Erasmus. Hein de Kort (o.a. Piet & Riet van de Buis), Aloys Oosterwijk (Willems wereld), Peter van Hugten (tekenaar voor o.a.

  Prijs vergelijken van ebook Succes met je boek!

  Succes met je boek!

  Over schrijven bestaan al uitstekende gidsen. Dit boek gaat dan ook niet in de eerste plaats over het schrijven zelf maar vooral over wat er gebeurt voor tijdens en na het eigenlijke schrijfproces. Hoe bereid je je voor?

  Prijs vergelijken van ebook Framing

  Framing

  `Nu doet u het weer, zegt Diederik Samson tegen Mark Rutte en in één klap is de wederopbouw van de PvdA in gang gezet. Vele decennia eerder heeft Ronald Reagan ook zo n moment.

  Prijs vergelijken van ebook Hoe bereidt je een paard?

  Hoe bereidt je een paard?

  Over de armen uit de mouwen steken, diarree gevallen, doorcommuniceren en ander leed Dit is een compact en met humor geschreven boekje voor taalgebruikers die willen weten hoe het ook alweer zit met hen en hun, met hoofdletters en kleine letters, die willen

  Prijs vergelijken van ebook De Zin van Verhalen

  De Zin van Verhalen

  -Vraag iemand naar de zin van het leven en hij antwoordt met het verhaal van zijn leven."" Met deze uitspraak van de Hongaarse schrijver György Konrad opende 'Nauwgezet en Wanhopig' van Wim Kayzer - een legendarische tv-serie vooral bekend bij literatuurlie

  Prijs vergelijken van ebook Hollandser dan kaas

  Hollandser dan kaas

  In de jaren '60 van de vorige eeuw werdFrau Antje als kaasmeisje voor de reclame van 'Käse aus Holland' ontworpen. In de jaren '90 ontwikkelde zij zich tot hét symbool voor Nederland in Duitsland. Ook in Nederland zelf wordt Frau Antje steeds bekender.

  Prijs vergelijken van ebook The Making of the New Negro

  The Making of the New Negro

  The Making of the New Negro onderzoekt zwarte mannelijkheid in de periode van de Harlem Renaissance die lange tijd weinig wetenschappelijke aandacht trok totdat in de jaren negentig veel geleerden ontdekten hoe complex belangrijk en boeiend deze tijd was.

  Prijs vergelijken van ebook Door de bril van de taal

  Door de bril van de taal

  Karel V sprak ooit de woorden: 'Ik spreek Spaans tot mijn God, Italiaans tegen de vrouwen, Frans tegen de mannen en Duits tegen mijn paard.' De onderliggende these dat verschillende talen in verschillende omstandigheden niet even goed te gebruiken zijn, wor

  Abonneren op Taal & Letteren overig