Prijs vergelijken van ebook Moving Forward, Looking Back

  Moving Forward, Looking Back

  The film avant-garde of the 1920s and 1930s was the first truly European film movement. Based in cosmopolitan centres such as Amsterdam Berlin London Paris and Moscow it consisted of a small but highly mobile and active group of filmmakers.

  Prijs vergelijken van ebook Playing the Waves

  Playing the Waves

  Dogma95 werd toegejuicht als een Europees alternatief voor de Hollywood blockbuster. Voor veel critici en filmliefhebbers is Dogma95 gaan staan voor de begrippen waarmee de kunstzinnige film gebruikelijk in verband wordt gebracht: low budget en realisme.

  Prijs vergelijken van ebook De Kwetsbare Kijker

  De Kwetsbare Kijker

  Vanaf de eerste publicaties over televisie in de 19e eeuw tot op de dag van vandaag herarticuleren wetenschappers politici ouders en beleidsmakers de overtuiging dat televisie het vermogen heeft om de kijker te corrumperen en mits in de juiste handen te ver

  Prijs vergelijken van ebook Digital material

  Digital material

  Nieuwe media zijn vanaf hun opkomst begeleid door revolutionaire beloften en bedreigingen: hypertekst zou lezers veranderen in auteurs digitale beelden zouden de waarheid en werkelijkheid ondermijnen en online communicatie zou alle afstanden overbruggen.

  Abonneren op Theater, Film, Fotografie & Televisie