Prijs vergelijken van ebook Hier en nu

  Hier en nu

  Het geestelijke leven is geen kwestie van straks en elders maar van hier en nu. Het is een leven waarin de Geest van God wordt geopenbaard in de gewone ontmoetingen van iedere dag.

  Prijs vergelijken van ebook Leiderschap door navolging

  Leiderschap door navolging

  Wat kun je als hedendaagse manager of ondernemer leren van een 15e-eeuwse monnik? Wat is de basisfilosofie achter je bedrijf en hoe helpt dat jou en je bedrijf om koers te houden? Hoe verbind je persoonlijk leiderschap met het leiden van een organisatie?

  Prijs vergelijken van ebook Mystiek aan de IJssel

  Mystiek aan de IJssel

  Een nieuw boek vol gesprekken, gebeden en oefeningen van bevlogen en bewogen auteur Mink de Vries. Over navolging, toewijding en geestelijk leven met beide benen op aarde. In dit boek neemt hij zijn lezers mee in zijn persoonlijke liefdesrelatie met God.

  Prijs vergelijken van ebook Wat blijft

  Wat blijft

  De kern van Küng in één boek De oogst van 50 jaar denken Wat kan ik weten? Waar vind ik houvast? Waar komt het in het leven op aan? In Wat blijft geeft Hans Küng (1928) antwoord op deze oermenselijke vragen.

  Prijs vergelijken van ebook Jezus

  Jezus

  Wie was Jezus, en wat was zijn betekenis voordat hij bedolven raakte onder de kerkelijke leer? Theoloog Hans Ku¨ng beschrijft wat Jezus van Nazaret in het begin van onze jaartelling verkondigde.

  Prijs vergelijken van ebook Vertrouwd met Hem

  Vertrouwd met Hem

  Oswald Chambers beschrijft hoe bidden een natuurlijk onderdeel van ons leven zou kunnen zijn. Hij laat zien dat het gebed je intiem verbindt met God en op die manier zorgt voor een nieuwe beleving van Zijn aanwezigheid in je leven.

  Prijs vergelijken van ebook De 10 seconden regel

  De 10 seconden regel

  In De 10 seconden regel doet Clare de Graaf praktische handreikingen voor een doelgericht christelijk leven. Veel christenen hebben niet geleerd om in verschillende situaties meteen te doen wat Jezus zou doen en om in actie te komen.

  Abonneren op Theologie