Prijs vergelijken van ebook De vergeten tombe

  De vergeten tombe

  Oktober 1897: het is Allerheiligen de avond waarop volgens de legendes de doden hun graven verlaten en vrij rondwaren. Net buiten het landgoed Domaine de la Cade in de buurt van Rennes-les-Bains verdwijnt een jong meisje uit Parijs Lonie Vernier.

  Prijs vergelijken van ebook Nu niet huilen

  Nu niet huilen

  Nu niet huilen Aan het geluk in het leven van Bonnie Wheeler komt abrupt een einde wanneer ze wordt gebeld door Joan de ex van haar man. Joan wil haar dringend spreken omdat Bonnie en haar driejarige dochtertje Amanda in groot gevaar verkeren.

  Prijs vergelijken van ebook De kunst van het verdwijnen

  De kunst van het verdwijnen

  In de buitenwijk waar Heloise woont, wordt ze gezien als een doorsnee alleenstaande moeder met een goed hart en een matig cv. Maar in hotelkamers in de hele omgeving is ze de droom van elke man die zich haar uurtarief kan veroorloven.

  Prijs vergelijken van ebook De slaappop

  De slaappop

  Jeffery Deaver is terug met een duistere psychologische thriller over een wrede moordenaar en zijn mysterieuze, bloederige zoektocht… FBI-agent Kathryn Dance, briljant ondervrager en kinetisch expert moet de veroordeelde moordenaar Daniel Pell ondervragen.

  Prijs vergelijken van ebook De cyberkiller

  De cyberkiller

  In Silicon Valley worden mysterieuze moorden gepleegd door een psychopathische hacker die alles van zijn slachtoffers afweet. Van hun werk, vrienden, relaties, hobby's, ja zelfs van hun geheimen...

  Prijs vergelijken van ebook Brandend ijs

  Brandend ijs

  In de zomer van de Olympische Spelen in Berlijn, 1936, weet niemand wie te vertrouwen is en wie niet. Iedereen probeert zich staande te houden, zoals ex-onderwijzeres Käthe Richter en zwarthandelaar Otto Webber.

  Dadendrang

  De onopgeloste moord op een belangrijke officier van justitie in de Amerikaanse stad Baltimore is voor privédetective Tess Monaghan weinig meer dan een praktijkvoorbeeld voor haar saaie, maar goed betaalde consultancyklus.

  Prijs vergelijken van ebook Equinox

  Equinox

  Equinox: De dag waarop vijf planeten in één lijn staan en de dag en de nacht even lang duren. Maar ook de dag waarop de eeuwenlange speurtocht naar het levenselixer eindelijk tot een climax komt. Oxford 2006. Een jonge vrouw wordt wreed vermoord.

  Abonneren op Thrillers