Prijs vergelijken van ebook Dubbel Spion

Dubbel Spion

Dit is mijn tweede boek een autobiografie over de 35 jaren waarin ik dubbelspion was voor de BVD en de Oost-Duitse militaire inlichtingendienst HVA. 't Is heel wat anders dan de belevenissen van 007 maar je moet wel stoïcijns kunnen zijn.

Prijs vergelijken van ebook De vergeten tombe

De vergeten tombe

Oktober 1897: het is Allerheiligen de avond waarop volgens de legendes de doden hun graven verlaten en vrij rondwaren. Net buiten het landgoed Domaine de la Cade in de buurt van Rennes-les-Bains verdwijnt een jong meisje uit Parijs Lonie Vernier.

Prijs vergelijken van ebook Nu niet huilen

Nu niet huilen

Nu niet huilen Aan het geluk in het leven van Bonnie Wheeler komt abrupt een einde wanneer ze wordt gebeld door Joan de ex van haar man. Joan wil haar dringend spreken omdat Bonnie en haar driejarige dochtertje Amanda in groot gevaar verkeren.

Prijs vergelijken van ebook De kunst van het verdwijnen

De kunst van het verdwijnen

In de buitenwijk waar Heloise woont, wordt ze gezien als een doorsnee alleenstaande moeder met een goed hart en een matig cv. Maar in hotelkamers in de hele omgeving is ze de droom van elke man die zich haar uurtarief kan veroorloven.

Prijs vergelijken van ebook De slaappop

De slaappop

Jeffery Deaver is terug met een duistere psychologische thriller over een wrede moordenaar en zijn mysterieuze, bloederige zoektocht… FBI-agent Kathryn Dance, briljant ondervrager en kinetisch expert moet de veroordeelde moordenaar Daniel Pell ondervragen.

Prijs vergelijken van ebook De cyberkiller

De cyberkiller

In Silicon Valley worden mysterieuze moorden gepleegd door een psychopathische hacker die alles van zijn slachtoffers afweet. Van hun werk, vrienden, relaties, hobby's, ja zelfs van hun geheimen...

Prijs vergelijken van ebook Brandend ijs

Brandend ijs

In de zomer van de Olympische Spelen in Berlijn, 1936, weet niemand wie te vertrouwen is en wie niet. Iedereen probeert zich staande te houden, zoals ex-onderwijzeres Käthe Richter en zwarthandelaar Otto Webber.

Abonneren op Thrillers & Fantasy