Prijs vergelijken van ebook Dubbel Spion

  Dubbel Spion

  Dit is mijn tweede boek een autobiografie over de 35 jaren waarin ik dubbelspion was voor de BVD en de Oost-Duitse militaire inlichtingendienst HVA. 't Is heel wat anders dan de belevenissen van 007 maar je moet wel stoïcijns kunnen zijn.

  Pacific rim

  Alex Irvine Pacific Rim: HET OFFICIËLE BOEK VAN DE BIOSCOOPFILM IN DE STRIJD TEGEN MONSTERS CREËERDEN WE MONSTERS Als legioenen monsterlijke wezens, de Kaiju, uit de diepte van de oceaan oprijzen, breekt er een oorlog uit die miljoenen mensen het leven kost

  Prijs vergelijken van ebook Wonden van eer

  Wonden van eer

  Anthony Riches Wonden van eer `Dit is snelle pakkende fictie om de hele nacht door te lezen.' Conn Iggulden Marcus Valerius Aquila is nog maar net aangekomen in Brittannië als hij moet rennen voor zijn leven.

  Prijs vergelijken van ebook Opgelicht

  Opgelicht

  Opsporingsambtenaar Denise de Wit - slim, street smart, sexy en tot haar eigen frustratie soms kwetsbaarder dan ze zelf zou willen - zet haar tanden in een grote vastgoedfraudezaak. Algauw is ze haar leven niet meer zeker...

  Prijs vergelijken van ebook SAS Gijzelaar van de taliban

  SAS Gijzelaar van de taliban

  Malko zag achter zich een zwarte motorfiets waarop een man met een tulband zat. Meteen begreep hij dat dat zijn controleur moest zijn. Degene die verantwoordelijk was voor het tot ontploffing brengen van de explosieve lading die in zijn auto was verstopt.

  Prijs vergelijken van ebook De Dame

  De Dame

  `Het lichaam dat je draagt was ooit van mij. Zo begint de brief aan een vrouw die bijkomt in een Londens park, omringd door dode mensen met witte handschoenen.

  Abonneren op Thrillers & Fantasy overig