Prijs vergelijken van ebook Het kamertje

  Het kamertje

  Met veel humor en soms een ironische ondertoon vertelt Jacques Vriens (zelf oud-directeur) over de personeelskamer van basisschool De Driehoek. Daar delen, onder het genot van liters koffie, de leerkrachten lief en leed met elkaar.

  Prijs vergelijken van ebook Hondedromen

  Hondedromen

  Al in zijn eerste verhalenbundel, Stenen spoelen, bleek Bernlef belangstelling en een helder observatievermogen te hebben voor oude mensen. In Hondedromen, een bundel met acht verhalen, staat de oude mens centraal.

  Prijs vergelijken van ebook Een naald op het water

  Een naald op het water

  In deze zeven verhalen, die overigens te lezen zijn als evenzoveel fragmenten uit een roman, vertelt een vrouw in melodieus proza dat in kleurige beelden naar helderheid zoekt, over een zorgvuldig bewaakt, kennelijk met overleg en doorzettingsvermogen berei

  Prijs vergelijken van ebook Stil maar

  Stil maar

  In Stil maar komt het lichaam van een pop tot leven en zet een echtpaar elkaar met speelgoed de voet dwars. Kinderen dansen in de kleren van een verongelukte vrouw en een meisje leeft voort door een streepje op een deur.

  Prijs vergelijken van ebook Inpakken en wegwezen 2013

  Inpakken en wegwezen 2013

  Voor wie verlangt naar zinderende middagen en zwoele zomeravonden aan stranden in den vreemde, voor wie aan de vaderlandse moessons wil ontspannen is er hier weer de jaarlijkse zomerbundel vol spannende, amusante, intrigerende en meeslepende verhalen.

  Prijs vergelijken van ebook Gigengacks reizen

  Gigengacks reizen

  Mevrouw Gigengack is een (stevig) brok Hollandse ondernemingslust met een scherpe tong en een vrijmoedige blik. Haar nieuwsgierigheid stuurt haar naar alle uithoeken van Europa en van de wereld. Hoe harder je reist, des te jonger je blijft, denkt ze.

  Prijs vergelijken van ebook De aanraking

  De aanraking

  De aanraking speelt zich voor een deel af tegen hetzelfde decor als De kip die over de soep vloog, dat een nominatie verkreeg voor de AKO-Literatuurprijs, maar bevat vooral verhalen waarin de hoofdpersoon, geslagen maar niet geknakt, pogingen onderneemt om

  Prijs vergelijken van ebook Stewardess at work

  Stewardess at work

  Twintig jaar vliegen staat garant voor sterke verhalen mooie reizen en een privéleven dat beheerst wordt door het vliegend bestaan. Geeri Bakker vertelt... Twintig jaar geleden begon ik mijn carrière als stewardess.

  Abonneren op Verhalen