Prijs vergelijken van ebook Zij en ik

  Zij en ik

  Over de vriendschap die Annemie Struyf inspireerde voor haar tv-reeks 'In Godsnaam' Het intieme verhaal van een jarenlange vriendschap tussen Annemie Struyf en haar hartsvriendin Magdalena.

  Prijs vergelijken van ebook Stuk!

  Stuk!

  `Er zijn veel dingen waar ik op hoop. Dat het morgen een mooie dag wordt. Dat ik een keer de loterij win. Dat ik een mooi rood mantelpakje vind. En dingen waar ik niet op durf te hopen maar stiekem toch doe. Een van die dingen is genezing.

  Het achterhuis

  Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf tot ze in de lente van 1944 op radio Oranje de minister van Onderwijs Kunsten en Wetenschappen in ballingschap Bolkestein hoorde spreken.

  Prijs vergelijken van ebook Zo vader

  Zo vader

  ‘Toch niet alweer een boek over de oorlog?’ kreeg Marcel Rözer te horen toen hij in eigen kring vertelde over het project waarin hij de gangen van zijn vader in de Tweede Wereldoorlog beter hoopt te begrijpen.

  Prijs vergelijken van ebook Marktplaatspoezie

  Marktplaatspoezie

  Naast tosti-ijzers afgedankte smurfencollecties jaren negentig Baywatch-videobanden en bejaarde cavia s is er veel meer op Marktplaats te vinden zoals de man die zo eenzaam is dat hij zichzelf sms jes stuurt.

  Prijs vergelijken van ebook Mijn Iraakse familie

  Mijn Iraakse familie

  Bouwen aan de prille democratie van Irak In een persoonlijk verhaal laat Judit Neurink haar worsteling zien met de leefgewoonten en werkomstandigheden in Irak waarmee ze bij het opzetten van het een mediacentrum wordt geconfronteerd.

  Prijs vergelijken van ebook Sreten joca jocic

  Sreten joca jocic

  Opkomst en ondergang van de Joego-maffiabaas Sreten Jocic (Servië, 1962) sluit zich in de jaren 80 aan bij de Amsterdamse Joego-maffia, die het aan de stok heeft met Klaas Bruinsma c.s. Al snel is hij hun onbetwiste leider.

  Prijs vergelijken van ebook Van Napels naar Amsterdam

  Van Napels naar Amsterdam

  De bundel reisschetsen Van Napels naar Amsterdam uit 1877 vormt een verbinding tussen het genre van het klassieke reisjournaal zoals dat onder meer door de grand-touristen werd beoefend en de moderne twintigste-eeuwse reisliteratuur.

  Prijs vergelijken van ebook The fastned story

  The fastned story

  'Vol spanning kijk ik naar de notaris. Hij schudt met het koekblik. Vervolgens tovert hij een lootje tevoorschijn: `Verzorgingsplaats Knorrestein: Fastned. Ik kijk schuin naar Michiel. Hij kan het niet nalaten te grijnzen.

  Prijs vergelijken van ebook En toch hield ik van hem

  En toch hield ik van hem

  Maria Landons lot was met haar geboorte al bezegeld. Haar vader was een pooier die leefde in een wereld van dieven helers en ander uitschot. Haar moeder hield het al snel niet meer met hem uit en ging ervandoor.

  Abonneren op Waargebeurde verhalen